Családbarát szállás, ahol szórakozás és pihenés együtt jár!

családbarát szállás egyszerre pihentető és szórakoztató is. A kirándulások és nyaralások sarkalatos kérdése egy család életében a szállás. Kisgyerekkel, többed magukkal nem olyan egyszerű szállást találni, hiszen a szálláshelyek bizonyos része eleve felnőttbarátként hirdeti magát, tehát nem fogad kisgyerekes szállóvendégeket. 

Gyerekbarát vendégház teljesen felszerelve!

gyerekbarát vendégházunkban nemcsak vidám lesz a nyaralás, hanem a biztonság miatt sem kell aggódni! A kisgyerekes családok élete nagyon hasonló abból a szempontból, hogy a gyerekekkel biztos mindig történik valami. Az egyik játék közben felhorzsolja a térdét, a másikat hirtelen elkapja a nátha, a harmadik éppen beütötte a homlokát a mászókába és pityeregve rohan az óvó anyai ölelést keresve. Az anyai ölelés csodatévő hatása mellé azért nem árt egy kis elsősegély is. Amikor útnak indul a család nyaralni, ezeket a holmikat sem lehet otthon hagyni.

gyerekbarát vendégházunk berendezésénél odafigyeltünk arra is, hogy milyen felszerelésre van szükség a kicsik ellátásához. Betegség, baleset vagy csak egy gyors hőmérséklet ellenőrzés esetén is több dologra van szükség. Ezek mindegyikét biztosítjuk a Sára Lux Apartman gyerekbarát vendégházában.

Aki nálunk száll meg pár napra vagy pár hétre, annak nem kell aggódnia azon, hogy a lázmérőt elrakta el, vásároljon e új orrporszívót az útra vagy van e elég sebtapasz az erdei kirándulásokon lehorzsolódott könyökökre, térdekre. A gyerekbarát vendégház felszereléséhez hozzá tartozik minden, ami a gyerekek egészségének és boldogságának megőrzését kicsit is segíteni tudja. 

Nem kell a családnak magával hurcolni a komplett, otthoni patikát, hiszen a gyerekbarát vendégházunkban már minden ott van a helyén! Nem csupán a legfontosabb eszközök találhatóak meg az apartmanban, de a szükséges telefonszámok, a környező kórházak, ügyeletek, orvosi rendelők is elérhetősége és címe is fel vannak jegyezve.

gyerekbarát vendégházunk tanúsítvánnyal is rendelkezik, amit az ehhez szükséges kritériumoknak való megfeleléssel nyert el. A követelményeknek maradéktalanul megfelelünk, ez pedig azt jelenti, hogy a vendégek aktuális igényeit tökéletesen ki tudjuk szolgálni.

Legetek ti is a vendégeink, látogassatok el a Sára Lux Apartmanba, akár már idén és legyetek Ti is a gyerekbarát vendégházunk lakói! A kérdéseitekkel nyugodtan keressetek minket a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!

Családbarát apartman a megérdemelt pihenéshez!

A családbarát apartman, ahol Ön is jól fogja érezni magát, Nyárligeten található! Akinek minden ideje a munka és a család között oszlik meg, az megérdemli, hogy olyan helyen töltse a szabadidejét, ahol mindene megvan, amire szüksége lehet egy jó alapos feltöltődéshez! A Sára-Lux Apartman pontosan ilyen hely!

Gyerekbarát vendégház, ahol a szülők is pihennek!

A nyaralás mindenkinek mást jelent, mert programok, helyszínek, aktivitás szempontjából is többfélét szeretnek az emberek. A nyaralás célja viszont csak egy lehet, ez pedig a kikapcsolódás és feltöltődés, új élményekkel. Ezt talán nem is olyan könnyű elérni, különösen akkor nem, ha kisgyerekkel indul útnak a család. 

Bababarát apartman, egy hely, ahol a gyerekek is jól érzik magukat!

A családi nyaralás mindenkinek mást jelent: a szülőknek pihenést és kikapcsolódást, a gyerekeknek pedig játékot és szórakozást. A kettőt nem is olyan egyszerű összehozni, mint azt elsőre gondolni lehet, ugye? Eltérő igényekhez kell lehetőségeket találni, méghozzá egy helyen. Persze ez sem lehetetlen, csak keresni kell.

Gyerekbarát szállás Fertő tónál, ahová hazaérkezik a család!

Nyaralni indul a család? Mindenkinek mást jelent a pihenés, de egy gyerekekkel érkező családnak feltétlenül, mint egy fiatal párnak. Egy kisgyerekes család számára valószínűleg fontos az egyensúly megtartása az aktív programok és a pihentető semmittevés között. Ők nem biztos, hogy a nyakukba veszik minden nap korán reggel a várost és a vidéket, hogy aztán késő este érjenek haza. Szükség van egy olyan bázisra is, ahol kényelmesen tudnak együtt lenni.

Gyerekbarát apartmanunkban egy igazán felhőtlen nyaralás vár minden családot!

Hol pelenkázzuk a babát, hogyan foglaljuk le a kicsiket, le vannak e fedve mindenhol a konnektorok, van e zöld kert ahhoz, hogy szabad levegőn is lehessenek a gyerekek? Ezek olyan kérdések, amikkel egy szülő sem szeretne foglalkozni a nyaralása alkalmával, mégis fontosak és nem lehet őket kikerülni. A gyerekbarát apartmanokban nem is kell ezzel törődni, egyszerűen csak élvezni kell a családi nyaralást.

Gyermekbarát szállást kerestek?

A koronavírus-járványnak köszönhetően a nyár eleje még nem a nyaralásról fog szólni, a vége viszont már nagyon is, és mindenki abban az időszakban készül majd pihenni. Ráadásul a külföldre utazás még akkor is kockázatosabb lesz, ezért az előrejelzések szerint túlsúlyba kerül majd a belföldi nyaralás. Ennek köszönhetően fogynak a szabad szálláshelyek és időpontok, és mivel gyermekbarát szállásból van a legkevesebb, azok telnek be legelőször.

Így várjuk kedves vendégeinket az újra nyitás után ( takarítási szabályzat)

TisztaságA járvány lecsengése után a szállásadók felé a tisztasággal és a higiéniával kapcsolatban lesz a legmagasabb az elvárás. Szeretnénk tájékoztatni vendégeinket, hogy milyen szabályok mentén igyekszünk ezeknek az elvárásnak eleget tenni.

Takarításra vonatkozó feltételek:

 • Csak egészséges takarító személyzet vehet részt a takarításban

 • Takarítás előtt alapos kézmosás szükséges, illetve maszk viselése és kesztyű használata kiemelten fontos a munka végrehajtása közben

 • Fokozottan ügyelünk a vendégház tisztaságára, elegendő számban és mennyiségben rendelkezésre áll vírusölő hatású kézfertőtlenítő szer, valamint szintén virucid hatású felületfertőtlenítő szer és takarítószer

 • Virucid kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk az apartmanokban. Fertőtlenítőszer kihelyezése a bejáratnál

 • A gyakran érintett felületek fertőtlenítése: kilincs, telefon, lámpakapcsoló, szekrény- és fióknyitó fogantyúk, televízió-távirányító, asztal, éjjeliszekrény, mosdókagyló és csaptelep, zuhanycsap, szappanadagoló, WC-öblítő fogantyúja.

 • Szoba szellőztetése takarítás közben.

 • Fürdőszobai bekészítések rendelkezésre állásának biztosítása (szappan, tiszta törölközők stb.)

 • kézi mosogatás esetén: mosás, fertőtlenítés, szárítás.

 •  Eldobható papírtörlő használata a konyharuha helyett.( a folytatáshoz kattints a címre)

Vicces selfie keret játék….kicsit másképp!

selfie keret kép rólamEzen a fotón eredetileg vendégeinknek kellett volna szerepelni, ahogy éppen vidáman fényképeket készítenek a Sára-Lux Apartmanban vagy az udvaron a vicces selfie keretünkkel.

Sajnos a kialakult helyzet miatt most nincsenek vendégek, így jobb híján csak én szerepelek a fotón,(nem is túl vidáman) hogy lássátok miről is szólt volna a játék.

Azonban nem adjuk fel és kicsit másképp, de elindítjuk „ Vicces selfie keret Nyereményjátékounkat”

A díj:

2 éjszakára szóló Szállásutalvány 60000Ft értékben  Family Apartmanunkban az egész család számára.

Az utalvány 2021.dec.31-ig érvényes.

Mit kell tenned, hogy a tiéd legyen a nyeremény???

(folytatásért... kattints a címre)

Unaloműző játékok karantén idejére.....

szobában játszó gyermekKedves Szülők!

Tudom, hogy most mindenkinek nehéz ez az időszak, de talán a kisgyermekes családok vannak a legnehezebb helyzetben.

Nehéz a gyerkőcöket lekötni a négy fal között, hiányoznak a programok, a családi kirándulások.

Sajnos most ezekre nincs lehetőség, ezért segítség képpen szeretnék a figyelmetekbe ajánlani sok-sok otthon is játszható játékot. Ezek segítségével talán gyorsabban telnek a bezártság napjai...

( folytatásért...kattints a címre)

Fertő-parti mesék

Kedves Vendégeink és leendő Vendégeink!Fertő parti mesék

Nehezen telnek a napok a bezártságban? Szívesen utazgatnátok, kirándulnátok már a családdal, de sajnos erre most nincs lehetőség.

Egy kis képzeletbeli utazásra hívlak benneteket a Fertő tóhoz.

Vendégházunk a Fertő tó mellett található. Igaz most nem tudtok errefelé családi kirándulást tenni, de talán ez a mese segíthet, hogy képzeletben itt legyetek a Fertő tó partján.

( folytatáshoz ...kattints a címre)

Családbarát vendégház VS szálloda 2.rész

Sign up for our mailing list

 

5+5 összehasonlítási szempont 2. rész

Folytassuk akkor a további szempontok szerinti összehasonlítással, hogy könnyebb legyen a döntés

6. kert, udvar, játszótér használata

-A Családbarát Vendégházakhoz szép, tágas saját udvar tartozik. Az üdülés során az udvar, játszótér esetleg medence csak a tiétek, így nem kell senkivel sem közösködni.

-A szállodákban a sok vendég miatt a közös helységek, a kert, az udvar többnyire zsúfolt. A játszótereken is sok-sok gyerkőc játszik egyszerre. Itt a nyitottabb, barátkozóbb gyerekek könnyen találnak maguknak játszótársat....(folytatásért kattints a címre)

Családbarát Vendégház VS Szálloda 1.rész

vendégház szálloda

5+5 összehasonlítási szempont 1.rész

Biztosan bennetek is felmerült már a kérdés, hogy üdüléskor családbarát vendégházra vagy inkább családbarát szállodára essen a választás.

Nézzünk most néhány érvet és ellenérvet, hogy könnyebb legyen a döntés:

( bővebben...kattints a címre)

Mitől lesz bababarát egy szállás?

bababarat szallas saralux

Egy bababarát szállásnak lényegesen több követelményt kell teljesítenie, mint hagyományosabb társainak, hiszen a csecsemők szükségletei egész mások, mint az idősebb gyerekeké.

A babákat pelenkázni kell – ez egy olyan evidencia, amivel mindenki tisztában van. Az ehhez szükséges kellékek, illetve az etetőszék, vagy a baba-fürdőkád mind részei annak a szolgáltatáscsomagnak, amelynek megléte után egy vendéglátóhely kiérdemelheti a bababarát szállás jelzőt. Nálunk azonban a „kötelezőkön” felül is akad néhány szolgáltatás, ami megkönnyíti a kisgyermekes családok pihenését, így például saját játszóterünk van, az orrszívóhoz porszívót is biztosítunk, és természetesen az egyéni kívánságokat is igyekszünk teljesíteni, hogy Ti jobban érezzétek magatokat nálunk.

Amennyiben szeretnétek kipihenni a hétköznapok fáradalmait, válasszátok bababarát szállásunkat a Fertő tó mellett! Ha kérdésetek lenne, vagy időpontot szeretnétek foglalni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Gyerekbarát apartmant szeretnétek bérelni?

gyerekbarat apartman saralux

Családdal nyaralni sosem egyszerű, hiszen a gyerekek a legtöbb helyen nem érzik magukat felhőtlenül, unatkoznak, ráadásul a többi vendéget is zavarhatják, amiből csak problémák születnek. Ha viszont gyerekbarát apartmanunkat választjátok, az egész család jól fogja érezni magát, a gyerekek kiválóan fognak szórakozni, és a problémákkal sem kell számolnotok.

A nyár még messze van ugyan, de a tavasz is kiváló arra, hogy eltöltsetek egy hosszú hétvégét a családdal, valahol távol az otthontól. A környezetváltozás a gyerekeknek is jót tesz, megismerhetnek új tájakat, megismerkedhetnek a környék látványosságaival, és akár új barátságokat is köthetnek, Ti pedig kipihenhetitek magatokat és feltöltődhettek gyerekbarát apartmanunkban, távol a város zajától.

Amennyiben szeretnétek gyerekbarát apartmanunkban megszállni a családdal együtt, vegyétek fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és foglaljatok időpontot!

Foglalj már most szabad apartmant tavaszra Fertő tavi szállásunkra!

saralux.hu.0131

A tavaszi programok tervezgetéséhez sosincs túl korán, különösen, ha a szállás lefoglalásáról van szó. Egy belföldi utazáshoz is gyorsan betelnek a szabad helyek, különösen, ha olyan népszerű helyszínen található, mint a Fertő tó környéke.

Fertő tavi szállások között apartmanunk kedvelt alternatíva. Köszönhető ez a bababarát apartmanoknak és annak, hogy Fertő tavi szállásunk ideális elhelyezkedéssel bír. Az apartmanoktól nem messze kezdődik a bicikliút, ami jó kiindulópont a környéken tett kirándulásokhoz. Maga a Fertő tavi szállásunk is tökéletes helyszíne a kikapcsolódásnak otthonos, barátságos épületével, amikhez zöld kert is tartozik, különböző szabadidős programlehetőségekkel.

Ha most foglalsz a tavaszi időszakra (04.01.-06.13.), akkor kétféle kedvezmény közül is választhatsz:

 1. 15% kedvezmény minden 2 éjszakánál hosszabb foglalásra

VAGY

 1. + 1 éjszaka minden 2 éjszakánál hosszabb foglalás esetén

Nincs más dolgod, csak az ajánlatkérésnél írd be az üzenet/megjegyzés rovatba a következőt, és már Tiéd is a kedvezmény:

Tavasz 15% vagy Tavasz +1 éj

Töltsd a tavaszt Nyárligeten és környékén, fedezd fel a Fertő tavat és annak csodás látnivalóit! Ha nem szeretnél lemaradni, érdemes már most lefoglalni a kiválasztott apartmant! A megadott elérhetőségein egyikén érdeklődj a részletekről!

Bababarát apartmant kerestek?

babbarát apartman

Nehezen találtok olyan helyet, ahol gyermekeitek nyugodt, biztonságos környezetben és gyermekek számára megfelelően kialakított helyen játszhatnak, amíg Ti pihentek? Babával nyaralni komoly kihívás, mivel a legtöbb szálloda nincs felkészülve rájuk, a bababarát apartman megtalálása azonban nem lehetetlen.

Ha ezt a blogbejegyzést olvassátok, akkor már nem is kell tovább keresgélnetek, hiszen megtaláltátok bababarát apartmanunkat, ahol nem csak Ti, hanem az egész család is jól érezheti magát! Nálunk a gyakran változékony időjárás sem jelenthet gondot, hiszen a környéken számos látnivaló akad, rossz idő esetén pedig a játszószoba nyújt a kicsiknek tökéletes kikapcsolódást, ahol biztonságban tudhatjátok őket, miközben pihentek. Bennünk garantáltan nem fogtok csalódni!

Ha gyermeitekkel együtt szeretnétek pihenni, válasszátok bababarát apartmanunkat! Amennyiben kérdésetek lenne, vagy időpontot szeretnétek foglalni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Kérj ajánlatot még ma!

Telefon: +3620 775 6822
+3699700028
E-mail: info@saralux.hu