Családbarát apartman, otthonos szállás!

Családbarát apartmanban szeretnél megszállni a következő nyaralás vagy hétvégi kiruccanás alkalmával? Ehhez olyan szállást kell találnod, ami minden várakozásodnak meg tud felelni, de tudjuk, hogy ilyenből nincs olyan sok. A Sára-Lux Apartman Nyárligeten mégis ilyen, egyike azoknak a családbarát apartmanoknak, amikbe visszajárnak a vendégek.

Nézd meg, mivel várjuk legkisebb vendégeinket!

családbarát apartmanban kényelemre és praktikumra talál az egész család. A több lakrészre tagolt kialakításnak köszönhetően egy nagyobb család, több generáció komfortosan el tud férni. Több apartman is lefoglalható, így a szülők és az idősebbek, a kisebbek és a nagyobbak is meg tudják őrizni a privát szférájukat. Összesen kettő darab szabad apartman található nálunk, ezeket lehet külön vagy akár együtt is lefoglalni, attól függően, hogy hányan érkeznek. Az egyik apartman kisebb, ez összesen négy főnek nyújt kényelmes szállást, míg a másik hat embernek tud tágas helyet biztosítani.

családbarát apartman mindennel fel van szerelve, nem spóroltunk semmivel, mert szerettük volna biztosítani a teljes komfortot a vendégeinknek. A kávéfőzőtől a kenyérpirítón át a légkondicionálóig minden megvan, amire csak szükség lehet pár napra vagy akár több hétre, távol az otthontól.

családbarát apartmanban saját terasz, külön bejárat van és még játszó szobát is kialakítottunk a kicsiknek. Senki nem zavarja a másikat, ha az pihenni vagy éppen játszani vágyik. Ilyen sokoldalú, kellemes és szerethető szállást nem találsz könnyen, érdemes kipróbálni és megszállni nálunk az egész családdal. A Fertő tónál nemcsak kalandok és izgalmas programok, idilli környezet vár, hanem egy feledhetetlen szállás is az egész családnak!

A Sára-Lux Apartmanban Nektek is jut elég hely, csak foglaljatok időben, hogy az egész család kényelmesen el tudjon férni a pihenés ideje alatt. Minden segítünk és válaszolunk a foglalással kapcsolatban felmerülő kérdésekre is. Egyszerűen csak lépj kapcsolatba családbarát apartmanunkkal a honlapon közzétett bármelyik elérhetőségen. Várunk Téged és családodat szeretettel!

Kilátás a family apartman hálószobájából

Bababarát szálláshely tanúsítvány

Már nem csak mi hívjuk magunkat bababarát szálláshelyhelynek, mert 2018 novemberében sikerült megszereznünk a BABABARÁT SZÁLLÁSHELY TANÚSÍTVÁNY-t.

A Bababarát Szálláshelyek munkatársa személyesen tesztelte vendégházunkat. Egy hétvégét töltött el nálunk, amiről beszámolót, fotókat és videót készített. Az általunk kisgyermekes családoknak ajánlott látnivalók egy részét is felkereste.

A minősítés egy több mint 50 pontból álló kritikai rendszer alapján készült, amelyet a célcsoport aktuális fogyasztói igényei alapján állítottak össze.

Az alapos és körültekintő vizsgálat után kiderült, hogy nagy örömünkre megfelelünk az elvárásoknak .

Hivatalosan is megkaptuk a tanúsítványt, amit büszkén el is helyeztünk vendégházunkban.

Sok szeretettel és a kisgyermekes családok gondtalan kikapcsolódását segítő bababarát felszerelésekkel várjuk kedves vendégeinket.

BESZÁMOLÓ

Végezetül néhány sort szeretnék idézni abból a beszámolóból , ami a vendégházunkban eltöltött hétvége után íródott. Ebből is kiderül, hogy miért érzik jól magukat nálunk a legkisebb vendégeink is.

„Az apartman elhelyezkedése békés, nyugodt környezetben található, ami segít kicsit kiszakadni a mindennapi mókuskerékből. A környezet ideális a családok számára, körbekerített udvar, füves kert, kinti játszótér hintával, csúszdával, járgányokkal , nyáron az udvaron felállított medence, homokos röplabda pálya biztosítja a kikapcsolódást. Ha kinti játékok, akkor a homokozó sem maradhat el, továbbá kerékpár sem. A benti felszereltség is minden igényt kielégít, etetőszék, bébiétel melegítési lehetőségek, fertőtlenítő készülék, bili, wc szűkítő, utazóágy és ágynemű, gyermek fürdőlepedő, fürdetőkád adott.

Mi sem tükrözi jobban azt, hogy a családok fontosak a szállásadó számára, hogy az oly sok fejtörést okozó orrszíváshoz porszívót biztosítanak, lázmérő , elsősegély láda van, ami talán fontos, hogy összeállítottak egy olyan információs füzetet , amiben a környező kórház, orvos, ügyelet telefonszámai szerepelnek.

Látnivalóban nincs hiány, ráadásul olyan programok színesítik a kirándulásokat, amelyeket a gyerekek is élveznek. Nincs is jobb, mint egy kellemes családi bringatúra a Fertő-tó körül, de ha elfáradtunk akkor hajózással is folytathatjuk túránkat.

A Fertő-Hanság Nemzeti Park területén a vendégház tökéletes a kikapcsolódásra vágyó szülők számára. Baráti családoknak vagy több generációs utazáshoz is kiváló az összenyithatóság miatt, és nem kell szinte semmit sem magunkon és a gyerek (ek) en kívül vinni. Mindenkinek szívből ajánljuk.

Visszajönnénk?
Igen! Bármikor nagyon szívesen. ”

BOROS DIANA, bababarátszállások.hu
0
NÉGYZETMÉTER

kert Sára-Lux Léghajós játszótérrel, trambulinnal, medencével, röplabdapályával, napozóterasszal, grillsütővel.

Galéria