Bababarát apartman

Család és bababarát apartmanjaink gondtalan pihenést biztosítanak az egész család számára.

Ha a gyerkőc jól érzi magát, biztosítva van a szülők pihenése. Bababarát felszerelésekkel várjuk a hozzánk érkező kisbabás, kisgyermekes családokat, így nem kell feleslegesen telepakolni a csomagtartót.

Készítettünk egy gyermekes programkalauzt is, amit a linken letölthetsz!

Nézd meg, mivel várjuk legkisebb vendégeinket!

 • Utazóágy ágyneművel és Aninor Dolls csillagmanóval a még szebb álmokért…

 • Etetőszék és gyermek étkészlet
 • Fürdőkád és fürdőlepedő
 • Pelenkázólap
 • Bébiétel / bébiital melegítési lehetőségek

 • Konnektorfedők mindenhol az épületben
 • Bili, WC szűkítő, fellépő zsámoly a mosdóhoz

 • Porszívó az orrszívóhoz
 • Digitális lázmérő, elsősegélynyújtó doboz, információs gyűjtemény a fő telefonszámokkal (orvos, ügyelet)
 • Játszószoba
 • Játszósarok
 • Udvaron játszótér, trambulin, udvari és homokozó játékok
 • Családi fürdőmedence

Bababarát szálláshely tanúsítvány

Már nem csak mi hívjuk magunkat bababarát szálláshelyhelynek, mert 2018 novemberében sikerült megszereznünk a BABABARÁT SZÁLLÁSHELY TANÚSÍTVÁNY-t.

A Bababarát Szálláshelyek munkatársa személyesen tesztelte vendégházunkat. Egy hétvégét töltött el nálunk, amiről beszámolót, fotókat és videót készített. Az általunk kisgyermekes családoknak ajánlott látnivalók egy részét is felkereste.

A minősítés egy több mint 50 pontból álló kritikai rendszer alapján készült, amelyet a célcsoport aktuális fogyasztói igényei alapján állítottak össze.

Az alapos és körültekintő vizsgálat után kiderült, hogy nagy örömünkre megfelelünk az elvárásoknak .

Hivatalosan is megkaptuk a tanúsítványt, amit büszkén el is helyeztünk vendégházunkban.

Sok szeretettel és a kisgyermekes családok gondtalan kikapcsolódását segítő bababarát felszerelésekkel várjuk kedves vendégeinket.

BESZÁMOLÓ

Végezetül néhány sort szeretnék idézni abból a beszámolóból , ami a vendégházunkban eltöltött hétvége után íródott. Ebből is kiderül, hogy miért érzik jól magukat nálunk a legkisebb vendégeink is.

„Az apartman elhelyezkedése békés, nyugodt környezetben található, ami segít kicsit kiszakadni a mindennapi mókuskerékből. A környezet ideális a családok számára, körbekerített udvar, füves kert, kinti játszótér hintával, csúszdával, járgányokkal , nyáron az udvaron felállított medence, homokos röplabda pálya biztosítja a kikapcsolódást. Ha kinti játékok, akkor a homokozó sem maradhat el, továbbá kerékpár sem. A benti felszereltség is minden igényt kielégít, etetőszék, bébiétel melegítési lehetőségek, fertőtlenítő készülék, bili, wc szűkítő, utazóágy és ágynemű, gyermek fürdőlepedő, fürdetőkád adott.

Mi sem tükrözi jobban azt, hogy a családok fontosak a szállásadó számára, hogy az oly sok fejtörést okozó orrszíváshoz porszívót biztosítanak, lázmérő , elsősegély láda van, ami talán fontos, hogy összeállítottak egy olyan információs füzetet , amiben a környező kórház, orvos, ügyelet telefonszámai szerepelnek.

Látnivalóban nincs hiány, ráadásul olyan programok színesítik a kirándulásokat, amelyeket a gyerekek is élveznek. Nincs is jobb, mint egy kellemes családi bringatúra a Fertő-tó körül, de ha elfáradtunk akkor hajózással is folytathatjuk túránkat.

A Fertő-Hanság Nemzeti Park területén a vendégház tökéletes a kikapcsolódásra vágyó szülők számára. Baráti családoknak vagy több generációs utazáshoz is kiváló az összenyithatóság miatt, és nem kell szinte semmit sem magunkon és a gyerek (ek) en kívül vinni. Mindenkinek szívből ajánljuk.

Visszajönnénk?
Igen! Bármikor nagyon szívesen. ”

BOROS DIANA, bababarátszállások.hu
0
NÉGYZETMÉTER

kert Sára-Lux Léghajós játszótérrel, trambulinnal, medencével, röplabdapályával, napozóterasszal, grillsütővel.

Galéria