A családos apartmanunkban minden vendég maximálisan otthon tudja magát érezni. Ez azzal is jár, hogy valóban nem kell megpakolni poggyásszal az autót.

A több gyerekkel tervezett nyaralás könnyen fordulhat egy kisebb káoszba, ha nem előzi meg az utazást egy átgondolt szervezés és alapos felkészülés. Válasszatok olyan szállást, ahol csak pihenni kell és szabaduljatok meg a súlyos csomagok nyűgjétől! Ez kevesebb pakolással jár és több szabadidővel is.

Bőrönd vagy hátizsák legyen a poggyász?

A hátizsákokból minden útra talál a nyaraló család neki való típust. Ha saját kocsival utaztok, egy vagy több hátizsákkal jártok a legjobban.

Ha utazásról van szó, akkor kétféle poggyász számít gyakorinak, az egyik a gurulós bőrönd, a másik pedig a hátizsák. Kijelenthetjük, hogy a hátizsák igazi klasszikus, annyira, hogy még a modern, kerekekkel ellátott bőröndök sem tudták kiszorítani a csomagterekből.

A vérbeli utazók jól tudják, hogy mindegyik poggyász típusnak megvan a maga előnye. A bőröndöt jól meg lehet pakolni, ennek ellenére megőrzi a formáját és cipekedni sem kell vele. Ezek után úgy tűnhet, hogy a hátizsák már csak egy elavult utazótáska, de ez nem igaz.

Miért legyen legalább egy hátizsákod, ha családos utazó vagy?

Autós utakra, több hetes nyaralásra, hétvégi kiruccanásra is tudtok választani praktikus táskát. A körültekintően kiválasztott hátizsákkal könnyebben lehet mozogni, mert mindig a háton van, nem akad bele lábakba, lépcsőkbe, oszlopokba. Hátizsákkal gyorsabban lehet haladni és közben a gyerekek kezét is meg lehet fogni, tartani őket egy-egy meredekebb terepen túrázva.

A csomagtartóban jobban el lehet pakolni több hátizsákot, mint a merev falú bőröndöket. A legszükségesebbeket pakoljátok csak el, mert a jól felszerelt apartmanunkban minden megvan, ami csak kellhet! Kényelmes bútorok, konyha és fürdőszoba felszerelés, gyerek holmi, játékok, de még biciklik is a család minden tagjának.

Ide már csak meg kell érkezni és jól kell magatokat érezni. Várunk szeretettel Nyárligeten!

Megosztás