Nyárliget a Fertő-táj kapujában fekszik, csak egy ugrásra a csodákkal teli természettől. Az Ökotúrák a Fertő tónál a kedvenc programok közé tartoznak.

A nagyvárosból érkező családok számára a vidéki tájnak sajátos vonzereje van. A gyerekeknek rengeteg látnivalóval, ezernyi kalanddal és tucatnyi felfedezni valóval zöldellik a táj. A Fertő-táj vidékén járunk, a Fertő tó területén, ahol a lápjáról híres Hanság is kezdődik. Ez a vidék káprázatos sokszínűségéről híres, mind természeti képződmények, mind pedig a flóra és fauna szempontjából.

Élmény, túra, természet

Az apartmanunkba érkező vendégeknek mindig a figyelmébe ajánljuk a Fertő tónál szervezett Ökotúrákat. Ezek az élményekben és látnivalókban gazdag túrák kicsiknek és nagyoknak is tartogatnak újdonságot, izgalmat, varázslatot. Minden túra a természet pompás kincseit, a Fertő-táj szemet gyönyörködtető gazdagságát helyezi górcső alá.

A több évszakban is induló túrákra el lehet jutni gyalogosan, de neki lehet vágni a kilométereknek biciklin vagy éppen lovaskocsin is. A Sára-Lux Apartman vendégeinek nem kell a saját kerékpárjukat szállítani hozzánk, szívesen adunk kölcsön a sajátjainkból is.

A nyárligeti apartmanunkba érkező vendégek egyetlen napot sem töltenek nálunk unalomban. Az Ökotúrák több napos programot is tudnak biztosítani, hiszen pár óra nem elég ennek a sok szépségnek a befogadására. A tavasz, a nyár és az ősz hónapjai is tartogatnak a túrákhoz való úti célokat, élményeket.

Program és pihenés

Szeptembertől a vadludak csapatos szárnyalásában gyönyörködhetnek a résztvevők, tavasszal a túzokmadár násztánca miatt érdemes kimerészkedni a szeles pusztába, nyáron pedig lovaskocsin zötyögve, távcsővel lehet lesni a táj állatait.

Az Ökotúrák a Fertő tónál igazi, városból kiszakadást jelentenek, tele új ismeretekkel a természetről. Itt látni, hallani, szagolni lehet a Fertő-tájat. A fantasztikus természetet közelebbről, tapasztalt túravezetővel, távcsővel tudja megismerni gyerek és felnőtt is.

Pihenjetek nálunk, fedezzétek fel a Fertő tavat hátizsákkal, túra bakancsban!

Megosztás