A tavaszi pihenésedet töltsd a családoddal vidéken! A Sára-Lux Apartmanban családbarát szállásra találtok!

A tavasz első meleg napsugaraival együtt elkezd növekedni benned is a mehetnék? Szívesen kimozdulnál, hogy zöld erdőkben barangolj, a felhőket kergesd és a nyugalom perceit számold? Ezt a tervet nagyon egyszerű megvalósítani! Gyere a Fertő tóhoz, Nyárligetre és szállj meg a családbarát apartmanunkban! Nem kell otthon hagynod a családot sem, hiszen ők is megérdemlik a pihenést! A tavaszi pihenést töltsétek együtt és néhány napig csak arra koncentráljatok, hogy minél később keljetek fel és a napi kirándulást tervezzétek közösen!

A családbarát apartman lényege, hogy a lefoglalt apartmanban minden részlet a teljes család tavaszi pihenését támogatja. Tudjuk, hogy egy családként nem egyszerű kimozdulni, annyi mindenre van szüksége a kicsiknek. Mi azt szerettük volna a Sára-Lux Apartman megtervezésekor és kialakításakor elérni, hogy a család minden tagja egyenesen otthon érezze magát. Gyertek el hozzánk a tavaszi pihenésre, próbáljátok ki az egyik családbarát apartmant és mondjátok meg, hogy sikerrel járt e a kísérletünk! A Sára-Lux családbarát apartmant mindennel felszereltük, amitől az kényelmes és biztonságos lesz, nem utolsó sorban pedig szórakoztató is a gyerekek energiáinak lekötéséhez. A tavaszi pihenéshez a környék rengeteg látnivalóval és program lehetőséggel rendelkezik, így unatkozni biztosan nem fog majd senki! A tavaszi pihenés idén legyen valóban gondtalan és kellemes is egyben!

Utazzatok vidékre, ha kicsit szeretnétek kiszabadulni a zsúfolt és zajos városból! Nincsen ideálisabb helyszíne egy tavaszi pihenésnek egy csendes, zöldellő és felfedezni valókban gazdag vidéknél! Kicsiknek, nagyobbaknak is akad itt szórakozás. Ne várjatok nyárig, foglaljatok most szállást hozzánk és gyertek a családdal egy pihentető vagy éppen kalandos kirándulásra! A szállásfoglalásban tudunk segíteni, ha kérdésetek van csak keressetek minket a megadott elérhetőségeink egyikén!

Megosztás