Milyen érvek szólnak a mi családos szállásunk mellett? Miért jártok jobban egy ilyen apartmannal, mint egy hétköznapi szállással?

A pihenés egy közös utazással egybekötve mást jelent a kisgyermekes családoknak és azoknak, akik gyerek nélkül szerveznek programot. A családoknak olyan szállást ajánlunk, ami teljes egészében az ő igényeikre tervezett.

Szállás családra szabva

A teljes, lefoglalt apartman kellemes mérete megadja azt a kényelmet, amit egy hotel családi szobája sem képes. Az apartman a családi otthon ideális méreteit és tágasságát tudja visszaadni, ez az egyik fő erénye. Egy több szobás apartmanban nem kell egyetlen térben szorongani és egymást kerülgetni. A kicsik és a nagyok is megkapják azt a teret, amire szükségük van. Hogyan is lehetne úgy kikapcsolódni, hogy az egész család egymás idegeire megy a nem megfelelő szállás miatt?

A nyárligeti Sára-Lux Apartmanunk akár egy teljes épületként tud funkcionálni, ahol mindenki kényelmesen elfér.

A méret mellett számít a felszereltség is

A méret azonban még önmagában kevés ahhoz, hogy a családi szállással elégedett legyen mindenki. A családos vendégekre szabott apartman jóval többet tud nyújtani, mint egy átlagos hotel szoba, ahol az alapvető bútorokon és törölközőn, tévén kívül egyéb nem nagyon található.

A nyárligeti apartmanunk berendezésekor nem maradt ki semmi, ami egy családi otthonban ne lenne megtalálható. A gyerekek néhány napra vagy akár két hétre is le tudják foglalni magukat két program között a játék szobában, ahol mesekönyvek, játékok és plüssök is várják őket. Az önellátó nyaraláshoz az apartman konyhája tökéletesen felszerelve várja a családot a reggeli palacsintázásokhoz, esti pizzázásokhoz.

A gyerekekkel gyakran történnek kisebb nagyobb balesetek, de egy horzsolás vagy hasfájás miatt nem kell gyógyszertár keresgélésbe fogni. A Sára-Lux Apartmanban az alapvető holmik bekészítése mellett nem feledkeztünk meg a babafelszerelésről sem.

Hozzánk elég csak megérkezni, mert minden itt várja a kikapcsolódni induló családot.

Megosztás