Milyen az ideális, önellátó szállás gyerekeseknek? Az egész család otthon érzi magát és nincs hiányérzete, mert minden kéznél van, ami csak kellhet.

Az utazókat két csoportra oszthatjuk, azokra, akik a hoteleket részesítik előnyben és azokra, akik az önálló szállásokra szavaznak. A gyerekkel nyaralók és kirándulók dönthetnek úgy, hogy egy több csillagos hotel szolgáltatásaira bízzák magukat. A kényelmesen berendezett, programokkal hívogató és ellátást is nyújtó szállodákban semmire nincs gondja a vendégnek. Egyedül az okozhat némi kényelmetlenséget, hogy alkalmazkodni kell a többi vendéghez és be kell érni mindazzal, amit a hotel kínálni tud.

Saját apartman az otthon minden kényelmével

A családok számára berendezett apartmanok rendelkeznek néhány olyan előnnyel, ami miatt érdemes megfontolni a foglalást. Egy gyerekekre is tervezett szállás lehet ugyanolyan igényes és több csillagos élményt nyújtó helyszín, mint a medencés hotelek.

  1. Az apartmannak nagyobb saját területe van, hiszen több szobás, kertes, fürdős teret jelent. Nagyszerű lehetőséget ad az önellátó nyaralásra, így nem kell a hotel menüjéhez, időpontjaihoz, adagjaihoz és alapanyagaihoz igazodnia.
  2. A programok egy gyerekes nyaralás fókuszpontját jelentik. Az örökmozgó kicsiknek mindig szüksége van valamilyen tevékenységre, hogy lekösse az energiáikat. Természetesen a szórakozva tanulás is a program része, de az ismeretek bővítésére nem elég a játszószoba képeskönyv gyűjteménye.
  3. Csendesebb, nyugodtabb helyszín egy apartman, ahol nincs több emeletnyi szomszéd. Nem kell a vendégekhez alkalmazkodni, akik a saját ritmusuk szerint töltik a kikapcsolódásra szánt napjaikat.

A Sára-Lux Apartman a Fertő tó közelében, Nyárligeten található, ahol tengernyi családi programlehetőség várja az utazókat. Csak választani kell, autóba ülni, bringára pattanni és este már csak a holt fáradt csemetéket kell elvinni az ágyig.

Utazz hozzánk a családdal, pihenj egy olyan szálláson, ami az otthonod kényelmét adja és csak a tiétek az egész! Egy percig sem fogtok unatkozni nálunk, ráadásul ti döntitek el, hogy mivel szeretnétek tölteni a szabad időtöket.

Megosztás