A nyárligeti apartmanunk egész évben várja a kiránduló családokat kisgyerekestől. Vágjatok neki az utazásnak akkor is, amikor nem tombol a nyári kánikula!

A Sára-Lux Apartman megálmodásakor tudtuk, hogy nem csak egy szezonális szálláshelyet akarunk vezetni. Olyan apartman képzeltünk el a vendégeink számára, ami minden évszak szépségeihez tud otthonos pihenőhelyet nyújtani a családoknak. Az apartmanunk decemberben is éppen olyan hívogatóan barátságos, mint a júliusi napfényes időben.

Hová menjen a család télen?

A vakáció a gyerekek ideje, amikor alkalmuk van a szünidő minden szépségét megélni és a szabadtéri játékok örömének hódolni. Télen a szülők dolga valamivel nehezebb, mert a négy fal között kell kordában tartani a kis ördögfiókákat.

Egy téli utazás képes kimozdítani az egész családot a szürkeségből és egy kicsit felpezsdíti a hétköznapok monotonitását is. A napok drámaian lerövidülnek, a világosságot már délután négykor felváltja a sötétség. A játszóterezést korán be kell fejezni, otthon pedig vár a kihívás, lekötni a csemeték figyelmét.

Télen másfajta élményekkel ajándékoz meg egy családi utazás, méghozzá kicsiket és nagyokat is. A kirándulás új ingereket hoz a kicsik életébe, a felnőttek pedig tudnak egy kicsit családi körben kikapcsolódni. A hideg ne tartson vissza senkit, mert az erdei séták, a kerti hógolyózások vagy a környékbeli kirándulások alatt mindenki ki fog melegedni alaposan.

Miért utazzatok télen vidékre?

A vidéki utazás mellett minden évszakban nyomós ok szól, mégpedig a természet közelsége. Egészen más világba csöppen Nyárligeten az a vendég, aki a városban tölti a napjait. Télen itt valóságos kis mesevilág elevenedik meg. Az erdő, a kert, az utcák is elcsendesednek, fehérbe öltöznek és egyúttal magukra is vonzzák a figyelmet.

Meg lehet figyelni az élelmet kereső mókusokat, a hóban ugráló madárkákat vagy a csendben osonó őzeket. Ha vége a kinti mókának, a Sára- Lux Apartman meleg szobáiban lehet közösen pihenni, olvasni, játszani a játékszobában. Várunk titeket szeretettel.

Megosztás