A Sára-Lux Apartman ideális Fertő tavi szállás, ha gyerekekkel érkeztek pihenni. Egy családi kiruccanáshoz minden adott, a szállástól a programokig.

A nyaralás megtervezésekor a gyerekek igényeit és szempontjait kell figyelembe venni. A szállás és a helyszín lehetőségei befolyásolják, hogy mennyire lehet majd a gyerekeket lekötni, kényelembe helyezni és újdonságot mutatni nekik.

A közös családi pihenést ne nehezítsétek meg azzal, hogy méretben szűkös, éppen csak alapvető felszereléssel rendelkező szállásra ítélitek magatokat. Az otthon kényelméről nem kell lemondani akkor sem, ha kimozdultok a gyerekekkel. Egy tágas, barátságos, hiánytalanul berendezett apartman több, mint megfelelő a célnak.

A programok a gyerekeknek szóljanak

A szállás mellett a másik központi kérdés a programok kínálata. Egy otthonos apartman nagy kerttel, játékokkal nagyszerű kezdet, de távolabb is lehet merészkedni. Mi az, amit a kisebbek is szívesen csinálnak, mivel lehet kivívni a lelkesedésüket, hol érzik magukat jól akár órákon keresztül?

A Fertő tó környéke bővelkedik gyermekbarát programokban és olyan élményekben, amiket a szülők is szívesen kipróbálnak. Neki lehet indulni autóval az olyan, távolabbi, de izgalmas programok felé, mint a Familypark, ami egy igazi csodákkal teli hely a kicsik számára. Szintén az ausztriai oldalon található a Sonnentherme élményfürdő, színvonalas, gyerekbarát medencékkel és terekkel.

A közelben biciklin érdemes kirándulni, mert a szomszédban terül el a Fertőd-Hanság Nemzeti Park. A gyerekek megismerkedhetnek a közeli Lászlómajorban a régi magyar háziállatfajtákkal, méghozzá testközelből.

Nagycenken Széchenyi Múzeumvasút várja korhű kocsikkal, közlekedő kisvasúttal a kicsiket és a nagyokat is.

A nyári programokat nem korai már most megszervezni, mert már ilyenkor, tavasszal is gyorsan betelnek a szabad helyek. Ti se halogassátok a döntést, foglaljatok az apartmanjaink közül és gyertek Nyárligetre pihenni a családdal! A vendégek kérdéseit szívesen megválaszoljuk a weboldalon feltüntetett elérhetőségeink egyikén.

Megosztás