Otthonos szállás gyerekeseknek? Ilyet talál a Sára-Lux Apartmanban, ha ellátogat a Sarród községben fekvő, kedvelt településre, Nyárligetre.

A kisgyermekes családokban soha nem unalmas az élet, erről a kicsik minden áldott nap gondoskodnak. A sok izgalom persze még nem jelenti azt, hogy ne kellene egy kicsit kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből. Habár kisgyermekekkel utazni és nyaralni már önmagában is egy kiadós kihívást jelent, mégis érdemes nekivágni.

Családi úthoz családi szállás jár

A családi utazás mindenkinek sokat tud adni, a szülőknek és a gyerekeknek is. Amikor a család együtt van, akkor mindenki tud kicsit a másikra figyelni. A mindennapos határidők nélkül, a szokásos kötelezettségek alól felszabadulva, csak a játék és a pihenés jut főszerephez néhány nap erejéig.

Egyáltalán nem mindegy, hogy a család milyen szálláson tölt együtt napokat, éjszakákat. Csak a gyerekeseknek tervezett és berendezett szállás jöhet szóba, ha nem szeretnétek másokat zavarni és azt sem akarjátok, hogy nektek kelljen kényelmetlenül érezni magatokat.

A mi nyárligeti, családbarát apartmanunk tökéletes helyszínt jelent azoknak a gyerekes vendégeknek is, akik nem a kirándulást helyezik a középpontba. Az apartmanon belül és az udvaron is számtalan elfoglaltságot találnak a gyerekek, amik egész napra is le tudják foglalni őket.

Játszó szoba várja a kicsiket, ha kint borús vagy hűvösebb az idő, színes képeskönyvekkel és népszerű gyerekjátékokkal. Amikor szép az idő, nem is kell bent kókadozni a szobában, elég a tágas, zöld udvarra kilépni, ahol medence, trambulin, bicikli, játszótér is megtalálható.

A családdal szeretnél felkerekedni egy kis utazásra, hogy magatok mögött tudjátok hagyni az egyforma hétköznapokat? Gyertek és pihenjetek nálunk, a nyárligeti, teljesen családbarát apartmanunkban! Bármelyik évszakban is választotok dátumot az utazáshoz, az apartmanunk ugyanolyan jól felszerelt és otthonos hangulatban fog titeket várni. A foglaláshoz mg szeretnél nekünk pár kérdést feltenni? Keress minket bizalommal a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!

Megosztás