Nyaralni indul a család? A szálláshoz egy családbarát apartman tökéletes választásnak fog bizonyulni. Miért menjetek apartmanba hotel helyett?

Bár hotelben megszállni álomnyaralásnak tűnik, mégsem való mindenkinek. Miért ne menjetek a kicsikkel hotelba? Nem véletlen, hogy léteznek kifejezetten felnőttbarát szállodák, ahol nem tartanak fenn szobákat kisgyerekes vendégeknek. A hotelekbe sok vendég érkezik azzal a céllal, hogy kikapcsolódjon, feltöltődjön, elfelejtse a napi gondjait. A kicsik zsivaja, játékos kedve és felfedező vágya egy hotelben csak keretek közé van szorítva. Egy különálló, családbarát apartmanban azonban csak a tiétek a hely és a gyerekek kedvükre játszhatnak.

A hotelekben, ha valamit esetleg a vendég tönkretesz, azt meg kell térítenie. A gyerekek nem szándékosan ugyan, de kárt tehetnek a kárpitban, a falakban, az étterem berendezésében. Ezeket a károkat valószínűleg meg is kell téríteni, méghozzá borsos áron. Egy apartmanban kevesebb a drága holmi, ráadásul a családbarát változat fel is van szerelve csupa olyan holmival, amik láttak már kisgyereket azelőtt.

A hotelekben nem biztos, hogy van gyerekek számára fenntartott játszótér, játszószoba, gyerekmedence vagy ha igen, akkor számolni kell azzal, hogy nem mindig elérhető, zsúfolt. A családbarát apartmanban erről szó sincs, szép időben és esős időjárásban is el tudják foglalni magukat a kicsik színezővel, homokozással, a medencében vagy biciklizéssel is.

Nem lehet elmenni amellett sem, hogy milyen egy szállás hangulata, mennyire kedvelik, jól érzik e majd ott magukat a kicsik. Az apartmanunkból minden vendég elégedetten távozott, szép emlékekkel megrakodva. Nektek is hasonló élményeket tudunk garantálni.

A Sára-Lux Apartmanban minden kisgyermekes család kényelmes szállásra talál, felejthetetlen vakációt tölthet nálunk és a gyerekeknek is izgalmas időtöltést biztosíthat. A közös utazás kevesebb kihívással jár, ha talál a család egy olyan szállást, ahová kicsit olyan érzés belépni, mintha egyenesen hazatérnének. Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot a nyárligeti apartmanunkba.

Megosztás