A gyerekbarát vendégházunkban nemcsak vidám lesz a nyaralás, hanem a biztonság miatt sem kell aggódni! A kisgyerekes családok élete nagyon hasonló abból a szempontból, hogy a gyerekekkel biztos mindig történik valami. Az egyik játék közben felhorzsolja a térdét, a másikat hirtelen elkapja a nátha, a harmadik éppen beütötte a homlokát a mászókába és pityeregve rohan az óvó anyai ölelést keresve. Az anyai ölelés csodatévő hatása mellé azért nem árt egy kis elsősegély is. Amikor útnak indul a család nyaralni, ezeket a holmikat sem lehet otthon hagyni.

A gyerekbarát vendégházunk berendezésénél odafigyeltünk arra is, hogy milyen felszerelésre van szükség a kicsik ellátásához. Betegség, baleset vagy csak egy gyors hőmérséklet ellenőrzés esetén is több dologra van szükség. Ezek mindegyikét biztosítjuk a Sára-Lux Apartman gyerekbarát vendégházában.

Aki nálunk száll meg pár napra vagy pár hétre, annak nem kell aggódnia azon, hogy a lázmérőt elrakta el, vásároljon e új orrporszívót az útra vagy van e elég sebtapasz az erdei kirándulásokon lehorzsolódott könyökökre, térdekre. A gyerekbarát vendégház felszereléséhez hozzá tartozik minden, ami a gyerekek egészségének és boldogságának megőrzését kicsit is segíteni tudja.

Nem kell a családnak magával hurcolni a komplett, otthoni patikát, hiszen a gyerekbarát vendégházunkban már minden ott van a helyén! Nem csupán a legfontosabb eszközök találhatóak meg az apartmanban, de a szükséges telefonszámok, a környező kórházak, ügyeletek, orvosi rendelők elérhetősége és címe is fel van jegyezve.

A gyerekbarát vendégházunk tanúsítvánnyal is rendelkezik, amit az ehhez szükséges kritériumoknak való megfeleléssel nyert el. A követelményeknek maradéktalanul megfelelünk, ez pedig azt jelenti, hogy a vendégek aktuális igényeit tökéletesen ki tudjuk szolgálni.

Legetek ti is a vendégeink, látogassatok el a Sára-Lux Apartmanba, akár már idén és legyetek Ti is a gyerekbarát vendégházunk lakói! A kérdéseitekkel nyugodtan keressetek minket a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!

Megosztás