Miért a Sára-Lux Apartman?

A nyaralás mindenkinek mást jelent, mert programok, helyszínek, aktivitás szempontjából is többfélét szeretnek az emberek. A nyaralás célja viszont csak egy lehet, ez pedig a kikapcsolódás és feltöltődés, új élményekkel. Ezt talán nem is olyan könnyű elérni, különösen akkor nem, ha kisgyerekkel indul útnak a család.

A kisgyerekes utazásnak több hátulütője is van. Az egyik, hogy családbarát helyet kell találni, mert sokan nem tolerálják a gyerekzsivajt és nem szívesen vesznek ki szállást kisgyerekes család mellett. A másik az, hogy a gyerekekkel járó teendők, szükségletek megkövetelnek bizonyos fajta felszereltséget és körülményeket is. Ezeknek a feltételeknek sok szállás nem tud vagy nem akar megfelelni, a nyaraló családoknak pedig be kell érnie pár kompromisszummal.

Te kompromisszumok nélkül szeretnél nyaralni és gyerekeidet sem akarod otthon hagyni? Hiszel benne, hogy egy családi nyaralás is lehet pihentető? Mi is hiszünk ebben és pontosan emiatt működtetünk gyerekbarát vendégházat! A gyerekbarát vendégház, ahogyan az elnevezés is mutatja, kifejezetten a gyerekekkel érkező vendégek számára tervezett és kialakított apartmant jelenti.

Itt nem arról van szó, hogy a valóság nem egyezik az általunk közvetített képpel és csalódást kell elszenvednie a vendégnek, ha nálunk foglal apartmant. A visszatérő vendégek és az őszinte, lelkes értékelések is a gyerekbarát vendégházunk kimagasló színvonalát támasztják alá, méghozzá hűen. Egy gyerekbarát vendégház, ahol a család minden tagja jól érzi magát és felszabadulhat a hétköznapok feladatai alól? Igen, létezik ilyen!

A gyerekbarát vendégházunkat úgy alakítottuk ki, hogy az ne egy alapfelszereltségű apartmanhoz hasonlítson, hanem egy kényelmesen berendezett otthont kínáljon a vendégeknek. Itt a gyerekek rengeteg biztonságos szórakozást kipróbálhatnak, a szülők elengedhetik magukat, mindeközben nem zavarnak másokat. Megtetszett ez a kép? Még sosem voltál igazán gyerekbarát vendégházban a családoddal? Nincs egy hely, ahová szívesen visszatérnétek? Itt az ideje, hogy a Sára-Lux Apartmant is kipróbáljátok! Foglaljatok szabad helyet és hamarosan kedves fogadtatással várunk Titeket!

Megosztás