Miért a Sára-Lux Apartman?

Nyaralni indul a család? Mindenkinek mást jelent a pihenés, de egy gyerekekkel érkező családnak feltétlenül, mint egy fiatal párnak. Egy kisgyerekes család számára valószínűleg fontos az egyensúly megtartása az aktív programok és a pihentető semmittevés között. Ők nem biztos, hogy a nyakukba veszik minden nap korán reggel a várost és a vidéket, hogy aztán késő este érjenek haza. Szükség van egy olyan bázisra is, ahol kényelmesen tudnak együtt lenni.

A Fertő tavi gyerekbarát szállásunkon minden kisgyermekes család otthon érezheti magát. Akár nyaralni indulnak, akár rokon látogatásra vagy egy hétvégi kiruccanásra, fontos, hogy a család minden tagja otthon érezhesse magát. A Fertő tavi gyerekbarát szállásunkon ennek minden feltételét igyekszünk biztosítani. Saját tapasztalatok alapján is fontosnak tartjuk, hogy egy szálláson minden adott legyen a kényelmes és pihentető nyaraláshoz.

A Fertő tavi gyerekbarát szálláson ez minden szinten megvalósul. Gyere hozzánk családostól és meg fogod tapasztalni első kézből, hogy nem túloztunk! A Fertő tavi gyerekbarát szálláson elegendő hely áll rendelkezésére a több gyermekkel érkező családoknak is, kényelmes, otthonos berendezéssel és jól felszerelt konyhával, fürdővel. Tudjuk, hogy ez mennyire fontos és alapvető dolognak tartjuk a családos vendégek esetében, akiknek sok holmira van szüksége a gyerekek körüli teendőkhöz. Nem kell otthonról elhozni a saját felszerelést, mert nálunk minden kéznél van a kompromisszumok nélküli pihenéshez!

A Fertő tavi gyerekbarát szállásunkra túlzás nélkül hazaérkeznek a vendégek! Keress minket bizalommal, ha idén szeretnéd egy kicsit felfedezni családoddal az ország nyugati részét és akár átruccanni a határon is, miközben úgy érzed, mintha el sem hagytad volna a saját otthonodat! Nyaralj velünk és töltsetek néhány szép napot a Fertő tónál a családoddal!

A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén tud kapcsolatba lépni velünk és apartmant foglalni a Fertő tavi gyerekbarát szállásra! A felmerülő kérdésekre rövid időn belül válaszolunk!

Megosztás