A Fertő tónál szállást foglalni felér egy igazi kalanddal, hiszen a tó vidéke rengeteg látnivalót és programot tartogat az ide látogató családoknak. Nyaraljatok az ország nyugati tájain, szálljatok meg egy hamisítatlanul gyerekbarát apartmanban!

A Sára-Lux Apartman Nyárligen található, közel a tóhoz, így nem túlzás Fertő tó szállásként hivatkozni rá. A Fertő tónál szállások sokasága működik, de egyik sem olyan, mint a mi családbarát apartmanunk. Ne is fogjatok bele a keresgélésbe, mert ennél ideálisabb szállást nem fogtok találni! A szállás közel van a tóhoz és a környéken számos kirándulóhely, látnivaló elérhető, kulturális, természeti egyaránt, de a szórakozásért sem kell messzire menni. Autóval, gyalog, kerékpárral is meg lehet közelíteni a helyszíneket a Fertő tó szállásról, attól függően, hogy milyen messzire szeretnétek eljutni.

Az apartmanból kilépve máris hamisítatlan vidéki idill fogadja a kirándulókat, itt nincsen zsúfoltság, nagy forgalom vagy több emeletes épületek. Helyette csend, állatok, virágos kertek és takaros porták, körös körül gazdag, nyüzsgő élővilággal. A falvak, erdők barangolásra, felfedezésre csábítanak, a kalandok, látnivalók egymást érik, csak nyitott szemmel kell járni.

A Fertő tó szállástól rövid utazásra található például az Esterházy-kastély, a Csipkeház, de a Mesepark vagy a Mönchhof skanzen is kihagyhatatlan úti cél. Érdemes eltölteni itt több időt, egy vagy több hetet is, mert szinte kifogyhatatlan a vidék a szépségekből és izgalmakból egyaránt. Az utazóknak otthonos, tiszta és szerethető szállást kínálunk a Sára-Lux Apartmanban.

Keress minket bizalommal, ha megtetszett a Fertő tó szállás és foglalj nálunk szobát Magadnak és a családodnak! Mit csomagolj? Az alapvető holmikon kívül csak magatokat hozzátok, hiszen a Sára-Lux Apartman valóban mindennel fel van szerelve. Egy kicsit olyan, mintha hazaérkeznél, ezt a korábban itt megszálló vendégek, családok is így gondolják. Ha kérdésed van, igyekszünk minél gyorsabban válaszolni az elérhetőségeink bármelyikén a Fertő tó szállásról!

Megosztás