A családi programok izgalmas palettájáról tudsz válogatni a Fertő tó vidékén. Itt minden nap egy igazi kaland, nekünk elhiheted.

A Fertő tó és környéke egyike azoknak az úti céloknak, amiket érdemes felvenni a családi útitervbe. Ezen a vidéken minden évszak tartogat családi programhoz ideális kikapcsolódási lehetőséget és a táj is mindig más arcát mutatja.

A bababarát apartmanunkban kényelmesen elférnek a kicsik és a nagyok is. Minden komforttal felszerelt, otthonos lakrészeket alakítottunk ki a vendégeknek. Az apartmanokban úgy érezheti magát az egész család, mintha ki sem léptek volna otthonról. Azzal a különbséggel, hogy a környék telis-tele van fantasztikus családi program lehetőségekkel, amikbe még nem kóstoltak bele és tartogatnak újdonságot. Kirándulás, szórakozás, kultúrprogramok egyaránt kínálkoznak felfedezésre a Fertő tónál.

Nézzük meg tehát egy kicsit részletesebben is, hogy miért érdemes az országnak ebbe az végébe utazni és milyen családi programokat tartogat Nyárliget és a környező vidék! A kirándulásokra el lehet indulni gyalogosan, de a nagyobb távolságokra kerékpárral vagy autóval is érdemes elindulni. A Sára-Lux Apartmanban a vendégeknek kerékpárt is biztosítunk, amikkel túrázni is elindulhatnak a közelbe vagy messzebb is merészkedhetnek.

Csodás táj a Fertő-Hanság Nemzeti Park, ideális családi program ide elkerekezni és eltölteni egy napot az élővilág felfedezésével. A kirándulást össze lehet kötni egy kis családi szórakozással is. Fantasztikus családi program például a nem messze található bobpálya, az ausztriai vidámpark, a kisfaludi vadaspark vagy a strand a Fertő tónál, az ausztriai nosztalgiavasút.

Várunk a Sára Lux Apartmanban Téged és a családodat! Töltsétek nálunk a nyári szünetet, ruccanjatok el hozzánk egy téli hétvégén vagy kiránduljatok a tavasz első napsugaraival! A részleteket beszéljük meg telefonon vagy üzenetben! Keress minket minél hamarabb és foglalj nálunk apartmant nyárra vagy valamelyik hosszú hétvégére! Garantáljuk, hogy nem fogod megbánni!

Megosztás