Családi apartmanok Nyárligeten! A pihentető kikapcsolódás ne múljon azon, hogy milyen a szállás, ahol a családoddal több napig tartózkodtok.

A Sára-Lux családi apartmanok kisebb és nagyobb családoknak is ideálisak. Nagy a család és mindig nehézséget okoz olyan szállást találni, amikor nyaralni, pihenni indultok, ami nem túl drága, de nem is túl kicsi mindenkinek? A mi apartmanunkat úgy terveztük meg, hogy a két apartmanból álló részt külön-külön és egybe is ki lehet venni. Az apartmanok családbarát, illetve bababarát szállások. Természetesen olyan vendégeket is szívesen látunk, akik nem gyermekkel érkeznek, de elsősorban azoknak rendeztük be a szállást, akik családosoknak alkalmas helyet keresnek.

A családi apartmanok mindegyike kényelmes méretekkel rendelkezik, amihez komfortos berendezés társul. Senkitől nem várjuk el, hogy felpakolja és elhozza az otthona berendezésének a nagy részét. Jól tudjuk, hogy nem kellemes rengeteg holmival utazni, még akkor sem, ha családi autóval indulnak útnak egy nyaralásra. A családi apartmanokat úgy rendeztük be, hogy minden megtalálható bennük, a vendégek semmiben sem fognak hiányt szenvedni.

Egy hétvégére tervezett kiruccanás, egy hét nyaralás, néhány nap pihenés vidéken? A családi apartmanjainkban jól fogja érezni magát az egész család. Akár rossz idő esetén is egész napot tudnak eltölteni unatkozás nélkül nálunk. Játszószoba, internet, televízió, teljesen felszerelt konyha, játékokkal teli kert várja a gyerekeket,a családot. Olyan kényelmesen fogjátok magatokat érezni, hogy legközelebb is visszavágytok majd.

A Sára-Lux Apartmanban nem kell semmilyen kompromisszumot sem kötni, ha kifejezetten a családi apartmanok érdekelnek. Gyere hozzánk a családoddal, töltsetek el néhány napot vagy többet nálunk, ha vidéken szeretnétek egy kicsit kikapcsolódni! A családi apartmanokról a weboldalon képes és szöveges bemutatást is találnak az érdeklődők. Keress minket bizalommal, ha bármilyen kérdésed van a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!

Megosztás