Családi apartmanunk a nagycsaládosok számára is ideális helyszíne a kikapcsolódásnak! A Fertő tónál várjuk vendégeinket, igényes szállással és óriási vendégszeretettel!

A három vagy több gyermeket vállaló családok nem számítanak ma sem ritkaságnak. Sokan álmodoznak arról, hogy nagy családot alapítanak és több gyermeket vállalnak. A több gyermekes családok élete egy percig sem unalmas és számos kihívással is színesítve van. Amikor a kicsik és a nagyok is egyszerre felkerekednek, hogy kiránduljanak egyet, akkor találni kell egy megfelelő szállást, ahol mindenki kényelmesen elfér.

A Sára-Lux Apartman egy családi apartman, ahol szívesen látunk minden, pihenni és kikapcsolódni vágyó családot. A kicsik és a nagyok is jól érzik magukat nálunk, hiszen az egész családi apartmant úgy terveztük meg és rendeztük be, mintha csak saját magunknak készítenénk. Alapvetően kettő apartman bérelhető, az egyik kisebb, a másik pedig nagyobb. A nagycsaládosoknak a nagyobb családi apartmant ajánljuk, ahol négy plusz kettő fő kényelmesen meg tud szállni. Akár arra is van lehetőség, hogy a kettő apartmant egyszerre bérelje ki egy család, ha ez így ideális megoldás a számukra.

A családi apartmanban hosszabb időt is el lehet tölteni, mert egyáltalán nem átmeneti szállásnak van berendezve. A komfortos házrészben megvan minden, amire a saját otthonában is szüksége van az embernek. Kisgyermekes családok igényeihez rendeztük be az apartmanjainkat, ennek köszönhetően pedig a vendégeinknek semmi másra nincsen szüksége, csakis a ruhaneműre vagy a gyerekek legkedvesebb játékaira. Saját bejárattal ellátott, kertes, játszóteres apartmanunk nyitva áll nagy családok számára is!

A nagy családos vendégeinknek kellemes szállást biztosítunk, akár nyáron, akár ősszel vagy télen érkeznek hozzánk. Lépjen kapcsolatba a honlapon található elérhetőségek egyikén! Minden érdeklődőnek szívesen adunk részletes tájékoztatást a családi apartman bérléséről. Gyertek hozzánk és töltsetek el nálunk az egész családdal egy kellemes pihenést!

Megosztás