Családbarát vendégházban szeretnél pihenni? Nyárligeten kellemes szállás vár Téged és családodat!

A nyárnak ugyan vége, de még ősszel is szívesen kirándultok a családdal? A hosszú hétvégéken is jó lehetőség nyílik arra, hogy a kicsik és a nagyok is a természetben töltsenek egy kis időt, az őszi színekben gyönyörködjenek. A Sára- Lux Apartman nyitva áll a nyár végével is, várja a vendégeket egy jól felszerelt szállással. Egy családbarát vendégházban kellemesen eltölthettek pár éjszakát és néhány napot, anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvednétek. Egy több tagú család teljes kényelmét tudja biztosítani a családbarát apartmanunk, nyáron vagy ősszel is.

családbarát vendégházunkat felkészítettük arra, hogy minden évszakban otthonos, komfortos szállás legyen. A teljes, családi apartman, ami négy plusz kettő fő befogadására alkalmas, kicsiknek és nagyoknak is elnyeri a tetszését. A teljes árban bele tartozik minden, a családbarát vendégházban elérhető szolgáltatás. A bababarát és családbarát felszerelés, friss ágynemű, kerékpár, játszótér, medence, internet és zárt parkoló is mind az apartman része, amiket a nálunk megszálló vendégek igénybe vehetnek.

A családbarát vendégházat azért is érdemes a nyári szezont követően szintén meglátogatni, mert ilyenkor olcsóbb szállás díjakat számítunk fel. Arról nem beszélve, hogy a vendégekből is kevesebb van már a fő szezonon kívül. A kellemes őszi pihenés Nyárligeten, egy kedves apartmanban az egész családnak emlékezetes élmény lesz.

családbarát vendégház minden látogatónak elnyeri a tetszését, aki otthonos és igazán szerethető helyen akar megszállni családostól. Töltsétek nálunk az egyik őszi hétvégét, szálljatok meg olcsóbban és érezzétek ugyanolyan jól magatokat, mint ahogyan nyáron tennétek!

Amennyiben szeretnél még több információt kapni a családbarát vendégház felszereltségéről vagy a foglalásról, keress minket bizalommal! A honlapon megtalálod a telefonszámunkat vagy üzenetet is küldhetsz nekünk a bővebb felvilágosításért.

Megosztás