A Sára-Lux Apartman nem csupán névleg családbarát szállás. A nyaralást ne rontsa el egy olyan szállás, ami nem váltotta be a reményeket.

A nyár mindenkinek azt jelenti, hogy kicsit kimozdul otthonról és a pihenésnek szenteli a szabadságát. Kisgyerekekkel, de nagyobbacskákkal is kihívás igazán pihenni, de meg lehet találni az ideális körülményeket ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát és szép emlékekkel térjen haza.

Olcsó is és családbarát is? Létezik ilyen?

Az ár természetesen a legtöbb családban olyan dolog, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nincs is annál kiábrándítóbb, amikor egy szállást drágán lefoglal a vendég és kiderül, hogy nem felel meg az előzetes elvárásainak. Hiába népszerű, takaros, stílusos egy szállás, hiába jó az elhelyezkedése és kedvesek az ott dolgozók is, ha nem alkalmas arra, hogy családokat fogadjon. Ez sokszor csak a helyszínen derül ki.

A szülőknek nem csupán a kényelem fontos, de felelősséggel tartoznak a gyerekekért, ezért nem tehetik meg, hogy találomra választanak szállást. Fontos a megfelelő méretű szállás, ahol mindenki ki tudja pihenni magát. Erre egy családi igényekre tervezett apartman kiváló választás, ahol minden megvan.

A családokat programcsomagokkal, ajánlásokkal, kölcsönözhető biciklikkel segítjük abban, hogy minél kevesebb szervezéssel, minél tartalmasabb legyen a nyaralás. A békés, vidéki környezet segít abban, hogy a kicsik kedvükre nyüzsögjenek, de ne zavarjanak vele senkit.

Az egész család megérdemli, hogy a közös nyaralás valóban álomba illő legyen. A mi apartmanunk Nyárligeten kicsiknek és nagyoknak is a kedvére való lesz, ezt garantáljuk. A Sára-Lux Apartmanban senki nincs útban, senkinek nem kell rosszul éreznie magát amiatt, mert szeret visítva rohangálni vagy bébiételt kell melegítenie. Szeretettel várunk titeket egy valódi, családi nyaralásra, annak minden pozitív élményével együtt! A családbarát apartmanunkkal a honlapon közzétett elérhetőségeken tudjátok felvenni a kapcsolatot, ha szeretnétek velünk egyeztetni.

Megosztás