A családbarát szállás egyszerre pihentető és szórakoztató is. A kirándulások és nyaralások sarkalatos kérdése egy család életében a szállás. Kisgyerekkel, többed magukkal nem olyan egyszerű szállást találni, hiszen a szálláshelyek bizonyos része eleve felnőttbarátként hirdeti magát, tehát nem fogad kisgyerekes szállóvendégeket.

A családi nyaralásnak egyszerre több szinten is meg kell valósulnia, mert a szülők szeretnének kicsit együtt lenni, eltávolodni a hétköznapoktól és a munkától, de a közös családi programok és a gyerekek szórakozása, a tartalmas kikapcsolódás is az elvárások között szerepel.

Egy igazán nívós és sokoldalú családbarát szállás mindegyiknek meg tud felelni, méghozzá könnyedén. A Sára Lux apartman Nyárligeten pontosan ilyen hely, ezt a vendégek visszajelzései egyértelműen alátámasztják. Az apartmant kifejezetten úgy terveztük meg és olyan szempontok mentén alakítottuk ki, hogy a családbarát szállás minden feltételének meg tudjon felelni.

Tudjuk, hogy nem egyszerű összehangolni a gyerekek figyelmének lekötését, a biztonságos környezet megteremtését és a pihenés teljes megélését. Mi mégis megpróbáltuk úgy kialakítani az apartmanunkat, hogy az összes szempont és igény érvényesülni tudjon. A belső terek kényelmes kialakítása, a komfortos felszerelés az otthont idézi, a kinti zöld és a gyerekjátékok a családbarát szállás elhagyása nélkül is le tudják kötni a kicsiket. Akár a családbarát szállás elhagyása nélkül is teljes lehet a nyaralás kicsiknek és nagyoknak is, az egész családnak. Érdemes kipróbálni, majd visszatérni, ha tetszett Nektek.

A Sára Lux Apartman Nyárligeten nyitva áll minden család előtt és egész évben várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket kisgyerekestől, nagy gyerekestől! Keress minket bizalommal és foglalj apartmant, illetve szobát a családbarát szállásunkon, mielőtt elfogynak a szabad helyek! Ha szeretnél még további részleteket megtudni arról, hogy mi várja a vendégeket az apartmanban, lépj velünk kapcsolatba bármelyik elérhetőségünkön!

Megosztás