A családbarát apartmanunkba haza térhetnek a vendégek, ahelyett, hogy csak egyszerűen egy szállást bérelnének. A családi nyaralás minden évben várva várt program, de nagyon könnyen csalódás lehet a vége, ha nem úgy alakul, ahogyan eltervezték. Az úti cél és a programok mellett nagyon nagy hangsúlyt kap a szállás kérdése is, különösen egy családi nyaralás alkalmával. A kicsi gyerekekkel üdülni induló családoknak olyan igényeik vannak, amiket sajnos nem tud minden szálláshely teljesíteni. Egy családbarát szállás a tökéletes választás, ha nemcsak megszállni szeretnél, hanem egyenesen otthon is szeretnéd érezni magadat ott is, ahol nyaralsz a családdal.

A családbarát apartmanunk Nyárligeten található, a Fertő-tó közelében, ahol nemcsak izgalmas programok, rengeteg felfedezni való kis település, hanem még kellemes környezet is vár, ahol semmi nem akadályozza a valódi pihenést. A családbarát apartmanunkat úgy terveztük meg és alakítottuk ki, hogy olyan legyen, mintha a vendégek ki sem tették volna a lábukat a saját otthonukból. Gyertek el hozzánk, üdüljetek a Fertőtájon és tapasztaljátok meg, milyen is a valóban gondtalan családi nyaralás!

A Sára-Lux Apartmanban nincsenek kompromisszumok, csak maximális kényelem és családias hangulat. Mi magunk is szívesen beköltöznénk, ha nem a vendégeinknek tartanánk nyitva az apartmant! A családbarát apartmanunk egy olyan hely, ahol elég hely van alvásra, játékra és arra is, hogy a család tagjai együtt töltsék az időt. Nem úgy terveztük meg, hogy csak aludni és kiránduláshoz készülődni lehessen benne. Ha aznap lustálkodni van kedve a családnak, minden a rendelkezésükre áll ahhoz a családbarát apartmanban, hogy ezt teljes kényelemben tegyék meg!

A Sára- Lux Apartman családbarát szállását egyszer kipróbálhatjátok másodjára pedig már kedves ismerősként fogtok visszatérni hozzánk, ezt garantálni tudjuk! A foglalás részleteiről és egyéb információkról kérdezzetek minket bátran, a családbarát apartman honlapján megtalálható elérhetőségek egyikén!

Megosztás