Az utazáshoz szállást is foglalni kell, de egyáltalán nem mindegy, hogy mennyibe kerül. A szolid apartman árak mellett csodás szállást kínálunk.

Az utazás sajnos lassan már luxusnak számít, különösen igaz ez a nagycsaládosokra, akik több gyermeket nevelnek és alaposan meg kell gondolniuk, hogy mire is költenek pénzt. Mégis kijár mindenkinek a kikapcsolódás, a felfedezés élménye. A vidéki tájak szépsége és programkínálata egész évben tartogat vonzó úti célokat, ilyen például Nyárliget is.

A nyárligeti Sára-Lux Apartmanban kifejezetten a családoknak szóló apartmanokat terveztünk és rendeztük be. Négy, illetve hat fő is kényelmesen elfér a kettő apartmanban, külön-külön. A két apartman egybe is foglalható, így akár több generáció is kényelmesen megszállhat és pihenhet nálunk. A kicsik nem unatkoznak, a felnőttek kellemesen pihenhetnek.

Az apartman árakat úgy terveztük meg, hogy azok az apartmanokhoz hasonlóan a családos utazók igényeihez tudjanak igazodni. Ennek megfelelően a megfizethető árkategóriába tudjuk sorolni még a fő szezonba tartozó árainkat is. A szezontól függően minimális eltérés tapasztalható az apartman árakban.

Szeretnénk családbarát áron vendégül látni az utazókat, de családi utazásnak nem kell méregdrága vállalkozásnak lennie. Ne ítéld a családodat arra, hogy otthon, a négy fal között ragadjanak a kicsik és a nagyok! Nem lehetetlen vállalkozás egy olyan szállást foglalni, ami nem üríti ki a családi kasszát, hiszen Te is ránk találtál. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha szimpatikus az, amit kínálunk és foglalj nálunk szállást! Várunk szeretettel Téged és az egész családodat Nyárligeten!

Megosztás