Miért a Sára-Lux Apartman?

A családbarát apartman, ahol Ön is jól fogja érezni magát, Nyárligeten található! Akinek minden ideje a munka és a család között oszlik meg, az megérdemli, hogy olyan helyen töltse a szabadidejét, ahol mindene megvan, amire szüksége lehet egy jó alapos feltöltődéshez! A Sára-Lux Apartman pontosan ilyen hely!

A Sára-Lux Apartmanban a párok is megszállhatnak, ha elnyeri tetszésüket a hely, barátokat is szívesen látunk és gyermek nélkül érkezőknek is jut szoba. A fő profilunk azonban a családi szállás, ennek megfelelően terveztük meg és alakítottuk ki a szobákat, családbarát apartmanokat is. Ami egy átlagos szálláson nincs meg vagy csak külön kérésre lehet hozzájutni, az nálunk magától értetődően ott van az apartmanban. Nem szeretnénk, ha a kisgyerekes vendégeinknek bármi miatt is kellemetlenül kellene érezniük magukat. Hiszen hozzánk mindenki kikapcsolódni, nyaralni, kirándulni jön és egy ilyen tervbe nem fér bele az, ha anyunak a kiságy miatt kell aggódnia, ha apunak be kell csomagolnia a kisbaba bilijét vagy a gyerekeknek a szobában kell szorongania egy szép nyári napon, nehogy zavarják a kertben a többi vendéget.

A mi családbarát apartmanunk természetesen nem ilyen, éppen az ellenkezője! Aki minket választ és az országnak ezt a szegletét szeretné bejárni a családjával, az nem fog csalódni sem a családias hangulatban, sem pedig a családi otthonéval vetekedő felszereltségben sem! Természetesen minden megvan egy helyen, ami az egész család kényelmét szolgálja, a legkisebbek ellátáshoz szükséges és a felhőtlen nyaralás előfeltétele.

A családbarát apartman kialakításánál nem bíztunk semmit a véletlenre, de nem is nagyon kellett találgatnunk, hiszen mi is családi vállalkozás vagyunk saját gyerekekkel. Azt szerettük volna megteremteni vendégeink számára, amit mi is elvárunk egy hasonló stílusú szállás esetében. Tágas, komfortos szobák, jól felszerelt családbarát apartman, zöld pázsit, könnyű megközelíthetőség, kedves és segítőkész tulajdonosok.

Ha csak ez hiányzik a szabadságából, akkor ideje az első adandó alkalommal ellátogatni hozzánk! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk a családbarát apartman megadott elérhetőségein!

Megosztás