A bababarát szállásunkon otthoni kényelem, de változatos környezet várja a nyaralókat! Minden családnak a közös nyári szabadság jelenti az egyik olyan eseményt az év során, ami szórakozással és kikapcsolódással jár. Egy család élete sosem unalmas, mégis mást jelent egy kicsit eltávolodni a hétköznapoktól, másféle környezetbe csöppenni és csak azzal törődni, hogy hová menjenek, mit nézzenek meg, ahelyett, hogy mi legyen a vacsora és készen van e mindenkinek a házi feladata.

A bababarát szállásunkon, a Fertő tónál úgy érezheted, mintha a saját otthonodban lennél vendég, annak minden előnyével együtt. Látogass el vendégházunkba és foglalj helyet a családi apartmanba, ha még nem tervezted meg, hogy hol töltöd a szabadságot a családdal együtt! A Sára Lux Nyárliget egyik gyöngyszeme, ami ideális helyszíne a pihenésnek.

A bababarát szállás lényege, hogy egy komfortos apartmanban, barátságos helyen rendeztük be a tökéletes helyszínt, ahhoz, hogy kisebb gyerekkel is jól érezhesse magát a család. Egy baba ellátása sokféle eszközt igényel, ezek az eszközök pedig a mi bababarát szállásunkon hiánytalanul megvannak. Bízz bennünk és tedd próbára az apartmant, garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni benne!

A bababarát szállás valóban mindennel fel van szerelve, amivel csak egy ilyen jellegű szállást fel lehet szerelni. Mi már csak tudjuk, hiszen mi is gyerekekkel élünk! A babás családoknak nem egyszerű egy rövid programra sem elindulni, mert kisebb költözéssel megegyező holmit kell összecsomagolni ahhoz, hogy a gyereket el lehessen látni. Mi lenne akkor egy vagy több hetes nyaraláshoz szükséges? Ezek a holmik mind megvannak a Sára Lux Apartmanban, a bababarát szálláson. Vendégeink örömmel térnek vissza hozzánk babával is, mert már tudják, hogy nem kell a rengeteg holmi, a felszereltség vagy a kényelem miatt aggódni.

Lépj velünk kapcsolatba, ha megtetszett az apartman és a nyaralás gondolata, foglalj szabad helyet a Fertő tóhoz akár már idén nyárra! Várjuk szeretettel a kicsiket és a nagyokat is!

Megosztás