A családi utazás kicsi gyerekkel, pici babával lehet élmény vagy pedig kellemetlen tapasztalat is. A bababarát szálláson csak szép élmények várnak Titeket.

A kisgyerekes családok olyan szállást keresnek általában, ami elsősorban a gyerekek igényeit tudja kiszolgálni. Mindig nehezebb a totyogósokkal, akik igazi kis örökmozgók és minden pillanatban, aktívan felfedezik a világot. Őket nem lehet egy kicsi, zárt szálloda szobába tenni. Helyette a kertes apartman, egy bababarát szállás sokkal inkább megfelelőbb választás.

Ne stresszeljetek azon, hogyan fogjátok a kicsi gyereket lefoglalni anélkül, hogy a fél gyerekszobát becsomagolnátok a poggyászotokba! A nyárligeti apartmanunkban minden megvan, ami a gyerekes nyaraláshoz vagy éppen teleléshez csak kellhet. Pakoljátok össze a legfontosabbakat, a többit mind megtaláljátok az apartman otthonos, kényelmes szobáiban!

A gyerekjátékoknak játszósarok, illetve játszószoba jár, ahogyan a kicsiknek is szüksége van külön térre ahhoz, hogy ne zavarjanak másokat. A plüss játékok és képeskönyvek, a játék konyha és a színes falak között a legaktívabb kicsik is találnak olyan elfoglaltságot, ami érdekli őket és amit élveznek. Ez idő alatt a szülők a pihenésre koncentrálhatnak.

A családi apartmanban minden tevékenységhez van külön, elszeparált tér, nem kell összezsúfolódva kerülgetni egymást. A teret a nyáron zöld udvar is növeli, medencével, trambulinnal, terasszal és játszótérrel megtervezve. Kint és bent is számos módja kínálkozik a játéknak, évszaktól függően ki is lehet használni az összeset vagy csak egy részét.

A családi kirándulás egy bababarát szálláson nem lesz sem fárasztó, sem pedig rossz élmény, mert minden adott a kikapcsolódáshoz. A Sára-Lux Apartmanban a kicsik és a felnőttek is megtalálják, amit keresnek egy utazásban. A pihenés, a játék, a szórakozás, a felfedezés és a feltöltődés is egyszerre lehet a közös programok része. Mi gondoskodunk arról, hogy minden meglegyen az egész család kikapcsolódásához. Gyertek el hozzánk és érezzétek jól magatokat nálunk!

Megosztás