A bababarát szállást azoknak a kisgyermekes családoknak rendeztük be, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a megszokott környezetből.

A baba érkezése minden családban óriási eseménynek számít. A párból kerek egész család válik és közben fenekestül felfordul az életük. A napok a kicsi ellátásáról szólnak és arról, hogy mindent megkapjon, amire csak szüksége van a boldog fejlődéshez.

Az első években a baba szükségletei kerülnek a középpontba, ami azt jelenti, hogy a szülőknek csak kevés idejük jut magukra és egymásra is. A közös pihenést azonban ilyenkor sem kell kiiktatni, hiszen mindenkinek jót tesz a kikapcsolódás.

Babával pihenni? Vár a Sár-Lux bababarát apartman

Kicsi babával elindulni nyaralni egészen más fajta szervezést és kihívásokat jelent, de ettől még nem kell otthon maradni. A közös utazást a baba köré kell szervezni, ezért azokat a szállásokat kell kiemelni, amik fogadnak kisgyermekes vendégeket.

A bababarát apartman erőssége, hogy sokkal jobban felszerelt és ezzel együtt otthonosabb is, mint egy átlagos hotelszoba vagy panzió. Az család az önálló apartmanokkal jár a legjobban, mert nincsenek szomszédok, akiket esetleg a baba zavarna és fordítva.

A kisbabás nyaralás is egészen más, mint a páros kikapcsolódás, mert a programok és a pihenés közepette biztosítani kell a baba jólétét is. A Sára-Lux Apartmanban minden megvan, ami a néhány napos tartózkodáshoz tökéletes kényelmet és biztonságot tud nyújtani a babának.

Az apartmanban minden megvan a kikapcsolódáshoz

A szülők a zöld kertben és a komfortos szobákban tudják kényelembe helyezni magukat, így akkor is ki tudnak kapcsolódni, ha nem mennek messzire a kicsivel. Az időjárástól függetlenül bent és kint is van lehetőség hódolni a közös pihenésnek.

A baba születésével nem áll meg az élet, csupán átalakul. A Sára-Lux Apartmanban családias, komfortos, bababarát teret alkottunk meg a vendégeknek. Belföldi úti célként könnyen elérhető és biztonságos távolságra van. A nyaralásról nem kell lemondani addig se, ameddig a baba nagyobb nem lesz.

Megosztás