A nyári, közös vakációt ne rontsa el semmi, ragaszkodjatok a bababarát szálláshoz! A családi nyaraláson a kicsik és a nagyok is érezzék jól magukat.

A belföldön elérhető szállások nagy részét azoknak az utazóknak tartják fenn, akik gyerek nélkül utaznak. A következő szintet azok a szállások képviselik, amik tudnak biztosítani néhány, alapvető használati tárgyat kisgyermekek számára. A legmagasabb kategóriába a minősített szállások kerülnek, amik képesek a bababarát jelző elnyeréséhez szükséges, minden kritériumnak megfelelni.

Mintha csak otthon lennél

Az egy vagy több kisgyermekkel útnak induló családoknak nem érdemes beérnie a minimummal. Ragaszkodjatok ahhoz, hogy valóban otthon érezzétek magatokat egy apartmanban, főleg akkor, ha nem csak pár napig tartózkodtok ott! Az nem elegendő, hogy egy szálláson felszolgálnak gyerekmenüt is vagy a szobába be tudnak állítani kiságyat a piciknek.

A minden téren bababarát apartmanra, családbarát szállásra összetett követelményrendszert lehet felállítani. Mik ennek a rendszernek a legfontosabb pontjai?

  1. Fontos a hozzáállás, a személyzet kedvessége és a foglalás rugalmas lemondhatósága, hosszabbíthatósága vagy átszervezése. A kicsikhez igazodik a család is, a családhoz pedig néha a szálláshely is tud idomulni.
  2. Fontos a szálláshely kialakítása és a felszereltsége is. Tiszta, biztonságos és a gyerekekhez tervezett épületben nincsenek veszélyes üvegajtók, zárlatos konnektorok stb. A helyszín csendes, természetközeli, nincs a közelben autóút, meredek lépcsők vagy harapós kutya.
  3. Fontos a családközpontú szolgáltatás: gyerekjátékok, szabadtéri elfoglaltság, játszószoba, családi programok, kölcsönözhető gyerek biciklik növelik az élményt.

A Sára-Lux Apartmanban a csöppségek megkapnak mindet ahhoz, hogy elégedettek és boldogok legyenek az otthonuktól távol is. A szülőknek nem kell olyan szállást választaniuk, ami csal félig felel meg az igényeiknek. A bababarát apartmannak az a lényege, hogy a családot nem hátráltatja a felhőtlen kikapcsolódásban, a piciknek pedig tökéletes ellátást tud biztosítani. Tegyél minket próbára, Te és a családod, szívesen látunk idén nyáron is az apartmanunkban! A szállás lefoglalásához szükséges információkat megtalálod a honlapon, egyéb kérdéssel kapcsolatban keress minket bizalommal!

Megosztás