Bababarát szállás vár Nyárligeten! A nyári utazásokhoz ideális szállással várjuk a családosokat!

A kisgyermekes családoknak egy utazás megszervezéséhez a szállás jelenti a fő kihívást. Nem ritka, hogy a szálláshoz választják az úti célt, hiszen egy komfortos, jól felszerelt helyen jobban érzik magukat. Olyan bababarát szállásra van szüksége a gyermekkel utazóknak, ami a családi otthon kényelmét tudja nyújtani a család minden tagjának. Egy kisgyereknek sok holmira van szüksége és olyan környezetre, ahol biztonságban érzi magát, na és le is tudja foglalni magát. A Sára-Lux Apartmanban mindez együtt megtalálható!

Gyertek idén bababarát szállásunkra nyaralni és garantáljuk, hogy örömmel fogtok vissza gondolni a nálunk töltött időre! A szálláson több apartman is elérhető, egy Relax és egy Family apartman. Lehetőséget biztosítunk a nem családdal érkezők számára is a szállásfoglalásra, de nem titkoljuk, hogy a kisgyerekes családok számára alakítottuk ki a Sára-Lux Apartmant, hiszen mi is jól tudjuk, milyen családosan nyaralni!

A bababarát szálláson a legkisebbektől a nagyobb gyerekekig minden korosztály ellátására, szórakoztatására alkalmas felszerelés, illetve berendezés található. Ez nagy könnyebbség, hiszen elegendő a legfontosabbakat összecsomagolni az utazáshoz és egy félig ideális szállással sem kell megalkudni. Olyan bababarát szállást álmodtunk meg és rendeztünk be a vendégeinknek, amiben mi is szívesen pihennénk egy családi nyaralás alkalmával. Az apartmanok elég nagyok ahhoz, hogy egy teljes család kényelmesen elférjen bennük és a kertben is a vendégek rendelkezésére állnak játékok, pihenő sarkok. A nyugodt pihenés kedvelői számára minden egy helyen van, ha nem szeretnének, ki sem kell mozdulni a bababarát szállásról!

Az idei nyár ne a rossz emlékű szállásokról szóljon, hanem a felhőtlen kikapcsolódásról kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Ha szeretnéd a bababarát szállást lefoglalni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Közeleg a nyár, megérdemeltek egy pompás utazást és minőségi időt egymással!

Megosztás