Bababarát szállás, ahol minden megvan egy helyen, ami kell Nektek és a kicsiknek is! Utazzatok a Fertő tóhoz és próbáljátok ki a Sára-Lux Apartmant!

A Sára-Lux Apartman egy kellemes hely, ahol nemcsak a felnőttek érzik jól magukat, hanem még a gyerekek is! Jól tudjuk, hogy egy családi nyaralás az esetek többségében nagy kihívás lehet. Hová menjen a család, mit nézzenek meg, milyen programokat próbáljanak ki, hogy mindenki élvezze és az is ugyanilyen fontos, hogy hol szálljanak meg.

A bababarát szállásokból nincsen annyi, amennyi szállás működik felnőttek fogadására. Ez oda vezet, hogy sok időt is igényelhet a megfelelő szállás megtalálása és lefoglalása. Attól függően, hová szeretnének utazni, nem biztos, hogy mindenhol van ilyen szállás. Választhatják a nehezebb utat is és több csomaggal indulnak, azért, hogy minden fontos holmi kéznél legyen, amikor szüksége van rá a gyerekeknek. Dönthetnek úgy is, hogy a család egy minden tekintetben tökéletes szálláson tölti el a nyaralás, a kirándulás napjait, heteit, egy olyan bababarát szálláson, mint amilyen például a nyárligeti Sára-Lux Apartman.

Az apartmanunkban minden megvan, ami egy hiánytalanul felszerelt, bababarát szálláshoz csak kell. Rendelkezünk a megfelelő tanúsítvánnyal is, amit azok a szállások nyerhetnek csak el, amik teljesíteni tudják az ehhez szükséges elvárásokat. A tanúsítvány a vendégek szempontjai alapján összeállított követelmény rendszerrel dolgozik. A bababarát szállások közül az kaphat ilyen tanúsítványt, amit alaposan ellenőriztek és pontoztak. Mi megfelelünk minden elvárásnak évek óta.

A bababarát szálláson szívesen látunk Téged és a családodat, ha szeretnétek csak a kikapcsolódással és a pihenéssel törődni. Nem muszáj rengeteg csomaggal utazni és órákat foglalkozni a holmik összeállításával és bepakolásával. Az apartmanunkban az etetőszék, a bili, a konnektorfedők vagy a játszósarok és a lázmérő is megvan, hiszen sok minden kell a gyerekek ellátásához és bármikor történhet valami váratlan is. Mi mindenre felkészültünk!

Megosztás