A bababarát szállásunkon a Fertő tónál nemcsak kényelmes szállást találsz, rengeteg látnivaló is vár! El szeretnéd vinni a családot egy olyan nyaralásra, ami nem a strandolás körül forog, hanem a látnivalók felfedezéséről szól? Egy ilyen kiránduláshoz kevés alkalmasabb hely létezik, mint a Fertő tó és környéke.

A bababarát szállás a Fertő tónál található, közel sok olyan program lehetőséghez, ami felnőtteknek, gyerekeknek, az egész családnak felejthetetlen és érdekes élményeket kínál. Foglaljatok szállást a Fertő tónál, utazzatok el az ország nyugati részébe és fedezzétek fel a határ közelében és azon túl is kínálkozó látnivalókat! Rendezkedjetek be a minden komforttal felszerelt, kifejezetten kisgyerekes családok igényeihez tervezett és alakított apartmanba és indulhat is a kirándulás!

A bababarát szállás a Fertő tó közelében helyezkedik el. Önmagáért beszél, hogy a tavat és környékét a Világörökség részévé nyilvánították. A magyar és az osztrák oldal is páratlan szépségű vidéket rejt, tele természeti szépségekkel, szórakoztató programokkal és kulturális, történelmi érdekességekkel.

A fertő tavi bababarát szállástól indulva az egész család megcsodálhatja a Fertőhansági Nemzeti Park területét, a tó partján elterülő falucskákat. Nem szabad kihagyni a környéken található kilátókat sem, amiknek a tetejéről csodás panoráma tárul a szemetek elé az egész Fertőre. Az osztrák oldalon a híres neves vidámpark csal mosolyt a kicsik arcára, de a tavistrand vagy a pátfalui üdülőközpont a piros fehér világítótoronnyal szintén pompás családi program.

A látnivalók száma hosszúra nyúlik, csak rajtatok múlik, hogy meddig merészkedtek el, mennyire fűt titeket a kalandvágy. A bababarát szállás a Fertő tónál minden, kalandokkal teli nap végén vár titeket, hogy megpihenjetek kicsit.

Ha nálunk képzeled el az idei nyaralást, keresd a bababarát szállást a Fertő tónál, foglalj apartmant a családnak az egyik megadott elérhetőségen!

Megosztás