A gyerekbarát vendégházban minden generáció otthon tudja érezni magát. A nyár a felnőttek és a gyerekek számára is azt jelenti, hogy elérkezik a szabadság ideje. Pihenni, szórakozni, utazni lehet, mindezt közösen, családi körben eltöltve. Nem ritka dolog az sem, hogy a tágabb rokoni kör indul együtt nyaralni és a szülőkön kívül a nagyszülők, unokatestvérek vagy nagynénik, nagybácsik is csatlakoznak a nyaraláshoz.

A Sára Lux Apartmanban mindenkinek jut hely és az egész család együtt tölthet néhány napot vagy akár hetet is a gyerekbarát vendégházunkban. A Fertő-tó környéke természeti kincsekben gazdag, izgalmas szabadtéri programokat, érdekes látnivalókat kínál, ahol kicsikkel és nagyokkal is tartalmasan lehet időt tölteni. A programok és látnivalók mellett legalább olyan fontos a szállás kérdése is.

A Sára Lux Apartman a környék egyik legnívósabb szállása, emellett pedig abban áll a különlegessége, hogy gyerekbarát vendégházként működik. A gyerekbarát vendégházunkban van elég hely minden vendégnek, akár mindkét apartmant ki lehet bérelni, hiszen az egyik két plusz két fős, a másik pedig négy plusz két fős, tehát tíz fő kényelmesen elfér bennük. Mivel a Sára Lux gyerekbarát vendégház, igény szerint pótágyat, illetve utazóágyat is tudunk biztosítani. Az alapvető komforton túl sok minden más is hozzájárul ahhoz, hogy a Sára Lux megérdemelten nevezhesse magát gyerekbarát vendégháznak.

A bababarát apartmanban gyerekjátékok, pelenkázó, játszószoba, medence, játszótér is van, ezen kívül pedig még számos dolog, ami a szórakozást, a biztonságot és kényelmet hivatott biztosítani. Nem kell mást tennie a vendégeinknek, csak a legfontosabbakat magukkal hozni, hiszen a többiről mi gondoskodunk.

A gyerekbarát vendégházba lelkesen érkeznek a vendégek és elégedetten, élményekkel telve távoznak. Ismerd meg Te is családoddal, hogy milyen egy otthonos, kedves, tökéletesen felszerelt helyen megszállni, akár az egész rokonsággal! Kérdezz tőlünk bátran az egyik elérhetőségen, amit a honlapon találsz!

Megosztás