Miért a Sára-Lux Apartman?

A családi nyaralás mindenkinek mást jelent: a szülőknek pihenést és kikapcsolódást, a gyerekeknek pedig játékot és szórakozást. A kettőt nem is olyan egyszerű összehozni, mint azt elsőre gondolni lehet, ugye? Eltérő igényekhez kell lehetőségeket találni, méghozzá egy helyen. Persze ez sem lehetetlen, csak keresni kell.

A Sára-Lux bababarát apartmanjában minden együtt van ahhoz, hogy az egész család jól érezze magát és megkapja azt, amiért nyaralni érkezett. A Fertő tó szomszédságában elhelyezkedő bababarát apartman kialakításakor gondoltunk a legkisebbekre is. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a szülők nyugalmának függvénye az, hogy a gyerekeket mennyire lehet játékkal és egyéb foglalkozásokkal lefoglalni. A bababarát apartmanunkban ezzel garantáltan nem lesz probléma, a szülőknek szinte semmi dolguk nincsen nálunk, csak hagyniuk kell, hogy a gyerekek megtalálják, ami érdekli őket és jókat szórakozzanak.

A bababarát apartmanunkba nemcsak a szülők szeretnék vissza térni, de az egész család is, így a gyerekek is. A kicsik számára a házban és a bababarát apartman udvarán is gondoskodtunk játékokról. Külön játszószoba van arra az esetre, ha az időjárás nem engedi, hogy a gyerekek kint játszanak a szabadban. Viszont ha szép az idő miért kellene bent maradni, amikor annyi móka várja őket odakint? A nagy, kerek medencében jókat lehet pancsolni a meleg, nyári napokon, a mászóka és a csúszda pedig még mindig nem minden, hiszen ott van még a játszótér mellett a trambulin és a zöld kert is. Akár egy egész napot el lehet tölteni itt anélkül, hogy Anya vagy Apa el lenne foglalva, de ha jól esik, együtt is játszhat az egész család!

Töltsétek nálunk a családi nyaralást a gyerekek kedvenc helyén és érezzétek nagyon jól magatokat mindannyian a Sára-Lux bababarát apartmanban! Aki egyszer nálunk nyaralt, az biztosan visszavágyik! Szívesen látunk Titeket is Nyárligeten! A foglalással kapcsolatos kérdésekre és egyéb észrevételekre a honlapunkon található elérhetőségek egyikén válaszolunk!

Megosztás