Bababarát szállás

Bababarát apartman

bababarat maciCsalád és bababarát apartmanjaink gondtalan pihenést biztosítanak az egész család számára.

Ha a gyerkőc jól érzi magát, biztosítva van a szülők pihenése. Bababarát felszerelésekkel várjuk a hozzánk érkező kisbabás, kisgyermekes családokat, így nem kell feleslegesen telepakolni a csomagtartót.

Készítettünk egy gyermekes programkalauz t is, amit a linken letölthetsz!

 

 

Nézd meg, mivel várjuk legkisebb vendégeinket:

 • Utazóágy ágyneművel és Aninordolls csillagmanóval a még szebb álmokért ...

 • Etetőszék és gyermek étkészlet

 • Fürdőkád és fürdőlepedő

 • Bili, WC szűkítő, fellépő zsámoly a mosdóhoz

 • Pelenkázólap

 • Bébiétel- ital melegítési lehetőségek

 • Konnektorfedők mindenhol az épületben

 • Porszívó sz orrszívóhoz

 • Digitális lázmérő, elsősegélynyújtó doboz, információs gyűjtemény a fő telefonszámokkal (orvos, ügyelet)

 • Játszószoba

 • Játszósarok

 • Udvaron játszótér, trambulin, udvari és homokozó játékok

 • Családi fürdőmedence

 

partner aninor babák
Bababarát logó
 
 
 
 
 

Bababarát szálláshely tanúsítvány

bababarat szallashely tanusitvanyMár nem csak mi hívjuk magunkat bababarát szálláshelyhelynek, mert 2018 novemberében sikerült megszereznünk a BABABARÁT SZÁLLÁSHELY TANÚSÍTVÁNYT.

A Bababarát Szálláshelyek munkatársa személyesen tesztelte vendégházunkat . Egy hétvégét töltött el nálunk, amiről beszámolót, fotókat és videót készített, még mindig az általunk készített kisgyermekes családoknak ajánlott látnivalók egy részét is felkereste.

A minősítés egy több mint 50 pontból álló kritikai rendszer alapján , amely a célcsoport aktuális fogyasztói igényeinek alapján állítottak össze.

Az alap és körültekintő vizsgálat után kiderült, hogy nagy örömünkre megfelelünk az elvárásoknak .

Hivatalosan is megkaptuk a tanúsítványt, amit büszkén el is helyeztünk vendégházunkban.

Sok szeretettel és a kisgyermekes családok gondtalan kikapcsolódását segítő bababarát felszerelésekkel várjuk kedves vendégeinket.

 

Beszámoló

bababarat maci 2Végezetül néhány sort szeretnék idézni abból a beszámolóból , ami a vendégházunkban eltöltött hétvége után íródott. Ebből is kiderül, hogy miért érzik jól magukat nálunk a legkisebb vendégeink is.

„Az apartman elhelyezkedése békés, nyugodt környezetben található, ami segít kicsit kiszakadni a mindennapi mókuskerékből. A környezet ideális a családok számára, körbekerített udvar, füves kert, kinti játszótér hintával, csúszdával, járgányokkal , nyáron az udvaron felállított medence, homokos röplabda pálya biztosítja a kikapcsolódást. Ha kinti játékok, akkor a homokozó sem maradhat el, továbbá kerékpár sem. A benti felszereltség is minden igényt kielégít, etetőszék, bébiétel melegítési lehetőségek, fertőtlenítő készülék, bili, wc szűkítő, utazóágy és ágynemű, gyermek fürdőlepedő, fürdetőkád adott. 

 

Mi sem tükrözi jobban az, hogy a családok fontosak a szállásadó számára, hogy az oly sok fejtörést okozó orrszíváshoz porszívót biztosítanak, lázmérő , elsősegély láda van, ami talán fontos, hogy összeállítottak egy olyan információs füzetet , amiben a környező korház, orvos , ügyelet telefonszámai szerepelnek.

Látnivalóban nincs hiány , ráadásul olyan programok segítenek a kirándulásunkat, melyeket a gyermekek élveznek. Nincs is jobb, mint egy kellemes családi bringatúra a Fertő-tó körül, de ha elfáradtunk akkor hajózás sal is folytathatjuk túránkat.

A Fertő-Hanság Nemzeti Park területén a vendégház tökéletes kikapcsolódásra vágyó szülők számára. Baráti családok nak vagy több generációs utazás hoz is kiváló az összenyithatóság miatt, és nem kell csak szinte semmit sem magunkon és a gyerek (ek) en kívül. Mindenkinek szívből ajánljuk.

Visszajönnénk?
Igen! Bármikor nagyon szívesen.

Boros Diana

bababarátszállások.hu

Kérj ajánlatot még ma!

Telefon: +3620 775 6822
+3699700028
E-mail: info@saralux.hu