Egy apartman Nyárligeten, ahol az egész család jól érzi magát! A nyaraláshoz minden egy helyen megvan, ami csak kellhet!

A családoknak terveztük meg és rendeztük be a Sára-Lux Apartmanunkat Nyárligeten. A legfontosabb egy családi nyaralásnál az, hogy milyen szállást foglalnak a felnőttek és a gyerekek számára. A gyerekbarát szállás az, amire egy családnak szüksége van, ilyen az apartmanunk Nyárligeten is. A nyárligeti apartman kettő részből áll, a két házrészt pedig lehet külön-külön vagy együtt is bérelni, illetve használni. Az egyik apartmanrész a kisebb, amiben négyen kényelmesen elférnek, a másik a nagyobb, ahol pótágyazhatóan hatan is tudnak aludni. Összesen tehát tíz fő befogadására képes a teljes nyárligeti apartman.

Kiknek ajánljuk a Sára-Lux Apartman kényelmét és felszereltségét? Olyan családokat várunk Nyárligetre, akik szeretnének egy nagyon barátságos, ugyanakkor komfortos szállást a nyaralásuk teljes idejére. A gyerekbarát nyárligeti apartmanban nem csupán alapvető berendezés található, hiszen ezt bárhol megkapja az utazó. Az ágy, ruhásszekrény, mosdó megfelel a kis igényű, sokat kiránduló nyaralónak, a nomád kemping a fiatalabb nyaralóknak, de mi is tudjuk, hogy a családi igények sokkal többet jelentenek ennél. Éppen emiatt az apartmanunk Nyárligeten egy jól felszerelt szállás és egy kedves családi otthon között helyezkedik el félúton. Az internetre is szükség van a programok, útvonalak megtervezéséhez vagy a gyerekek számára mesék lejátszásához. A légkondicionáló nem hiányozhat a pihenéshez, ahogyan a fürdőkád, a gépesített konyha vagy a játszószoba és a nappali sem. Mindenkinek jut hely, de a közös programokhoz is biztosítunk kényelmes tereket.

A Sára-Lux Apartmanban boldog napokat vagy akár heteket tudtok eltölteni az egész családdal. A két apartmanból az egyik vagy egyszerre mindkettő a rendelkezésére áll a vendégeknek, amennyiben igényt tartanak rá. Ha szeretnétek nálunk pihenni, csak írjatok nekünk vagy hívjatok és beszéljünk meg szabad időpontokat a szállásfoglaláshoz!

Megosztás