Az apartman árak is családbarátok a Sára-Luxban, nem csak a szállás! Gyere és pihenj nálunk a családdal pénztárcabarát árakon!

A Sára-Lux Apartmanban egy családi nyaralásért nem kell irreális összegeket fizetni és az apartman árak is arányban állnak a szállás nyújtotta minőséggel. Jól tudjuk, hogy egy teljes család nyaralás komoly megterhelést jelenthet a családi kassza számára, ezért arra törekszünk, hogy a lehetőségekhez képest minden érdeklődő számára elérhetővé tegyük a Sára-Lux családbarát apartman szolgáltatásait.

Az állandó apartman árak mellett vannak időszakos akcióink is, amiket úgy határozunk meg, hogy a vendégeink számára előnyös ajánlat legyen. Az apartman árak mindent tartalmaznak, ami a lefoglalt időszakra a szállás kényelmét és komfortját biztosítja. Ezen kívül számos szolgáltatással is várjuk a vendégeket, amikért nem számítunk fel külön díjat. A családbarát és bababarát felszerelés, a friss ágynemű és törölköző, a szabadon használható kerékpárok vagy az internet hozzáférés is a díjmentesen igénybe vehető apartman szolgáltatásokhoz tartoznak.

Természetesen az apartman árak nálunk is szezonhoz kötődnek, így fő szezonban többe kerül egy apartman bérlés, de szezonon kívül olcsóbban lehet megszállni bármelyik, családbarát, illetve bababarát apartmanban. Az apartman árak menüpontban feltüntettük az aktuális árakat, egy és kettő főre is, egy éjszakára vonatkozóan. A kettő, választható apartman különböző méretű, a kisebb kettő, a nagyobb négy személyes, de mindegyikben pótágy is elfér, tehát plusz kettő fővel ki lehet bővíteni a férőhelyek számát. Amennyiben több nap, hosszabb időre szóló tartózkodást tervez egy vendég, tudunk egyedi árajánlatot is készíteni.

Kedvező és családbarát apartman árakkal, egyedülálló, barátságos és otthonos szállással várjuk a vendégeket nyáron és egész évben. Tiszta környezet és teljesen felszerelt szállás vár Titeket, az egész családot. A honlapon megadott elérhetőségek az érdeklődők rendelkezésére állnak a tájékozódáshoz apartman árakkal kapcsolatban.

Megosztás