Gyermekbarát szállást kerestek?

A koronavírus-járványnak köszönhetően a nyár eleje még nem a nyaralásról fog szólni, a vége viszont már nagyon is, és mindenki abban az időszakban készül majd pihenni. Ráadásul a külföldre utazás még akkor is kockázatosabb lesz, ezért az előrejelzések szerint túlsúlyba kerül majd a belföldi nyaralás. Ennek köszönhetően fogynak a szabad szálláshelyek és időpontok, és mivel gyermekbarát szállásból van a legkevesebb, azok telnek be legelőször.

 

Ha gyermekbarát szállást kerestek, érdemes még most, a tavasz vége előtt lefoglalni nálunk az időpontot, hiszen hasonló a helyzetünk, mint az ország más szálláshelyein. Nálunk nem csak Ti, hanem gyermekeitek is jól fogják magukat érezni, a környék látnivalói pedig hasznos kikapcsolódással szolgálnak mindannyiótoknak. Keressetek bennünket bizalommal mielőbb, és töltsétek nálunk a nyaralásotokat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket gyermekbarát szállásunk iránt, vegyétek fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Kollégáink várják hívásotokat!

gyermekbarat szallas saralux

Kérj ajánlatot még ma!

Telefon: +3620 775 6822
+3699700028
E-mail: info@saralux.hu