Családbarát Vendégház VS Szálloda 1.rész

vendégház szálloda

5+5 összehasonlítási szempont 1.rész

Biztosan bennetek is felmerült már a kérdés, hogy üdüléskor családbarát vendégházra vagy inkább családbarát szállodára essen a választás.

Nézzünk most néhány érvet és ellenérvet, hogy könnyebb legyen a döntés:

( bővebben...kattints a címre)

1. elhelyezkedés:

-A Családbarát Vendégházak többnyire csendesebb, nyugodtabb helyen találhatóak, így ott könnyebb pihenni és kikapcsolódni

-A szállodák általában nyüzsgőbb, zajosabb helyen helyezkednek el, sok a program, nagy a tömeg sok az új információ.

2. étkezés:

-A Családbarát Vendégházak általában saját, jól felszerelt konyhával rendelkeznek, így a saját ízlésetek, időbeosztásotok szerint kötetlenebbül étkezhettek. Azt ehet a gyerkőc, amit szeret. Kicsit szabadabb az étkezés, nem kell minden pillanatban fegyelmezni az apróságokat.

-A szállodában kiszolgálnak, neked nem kell az étkezésekkel foglalkozni. Nem biztos, hogy a gyermeked is talál magának olyan ételt, amit szívesen elfogyaszt, kicsit fegyelmezettebb, kötöttebb az étkezés.

vendeghaz szalloda 023. elhelyezés:

-A Családbarát Vendégházakban tágas, többlégterű lakrészek találhatóak, így a szülők kényelmesebben tölthetik azt az időszakot, amikor a gyerekek alszanak.

-A szállodákban többnyire egylégterű szobák vannak, ahol alkalmazkodni kell a gyerekek alvás idejéhez.

4. programok:

-Egy jól működő Családbarát Vendégházban előre összeállított programcsomagokkal várnak benneteket, de az egyes programokat nektek kell megszervezni. Ennek előnye viszont, hogy abszolút a család igényei alapján, rugalmasan vehettek rész az egyes programokon

-A szállodák programszervezők és animátorok segítségével gondoskodnak a programokról, így nektek ezzel nincs semmi feladatotok

5. bababarát és családbarát felszerelések:

-A Családbarát vendégházak rendelkeznek minden olyan felszereléssel, amire egy kisgyermekes családnak szüksége lehet, így nem kell otthonról mindent elcipelni.

-Nem biztos, hogy egy szállodában minden olyan eszköz a rendelkezésre áll, amire szükségetek lenne. Előre kérni kell, lehet, hogy már nem jut stb..

 

Folytatás a 2. részben…

Kérj ajánlatot még ma!

Telefon: +3620 775 6822
+3699700028
E-mail: info@saralux.hu