Foglalj már most szabad apartmant tavaszra Fertő tavi szállásunkra!

saralux.hu.0131

A tavaszi programok tervezgetéséhez sosincs túl korán, különösen, ha a szállás lefoglalásáról van szó. Egy belföldi utazáshoz is gyorsan betelnek a szabad helyek, különösen, ha olyan népszerű helyszínen található, mint a Fertő tó környéke.

Fertő tavi szállások között apartmanunk kedvelt alternatíva. Köszönhető ez a bababarát apartmanoknak és annak, hogy Fertő tavi szállásunk ideális elhelyezkedéssel bír. Az apartmanoktól nem messze kezdődik a bicikliút, ami jó kiindulópont a környéken tett kirándulásokhoz. Maga a Fertő tavi szállásunk is tökéletes helyszíne a kikapcsolódásnak otthonos, barátságos épületével, amikhez zöld kert is tartozik, különböző szabadidős programlehetőségekkel.

Ha most foglalsz a tavaszi időszakra (04.01.-06.13.), akkor kétféle kedvezmény közül is választhatsz:

  1. 15% kedvezmény minden 2 éjszakánál hosszabb foglalásra

VAGY

  1. + 1 éjszaka minden 2 éjszakánál hosszabb foglalás esetén

Nincs más dolgod, csak az ajánlatkérésnél írd be az üzenet/megjegyzés rovatba a következőt, és már Tiéd is a kedvezmény:

Tavasz 15% vagy Tavasz +1 éj

Töltsd a tavaszt Nyárligeten és környékén, fedezd fel a Fertő tavat és annak csodás látnivalóit! Ha nem szeretnél lemaradni, érdemes már most lefoglalni a kiválasztott apartmant! A megadott elérhetőségein egyikén érdeklődj a részletekről!

Kérj ajánlatot még ma!

Telefon: +3620 775 6822
+3699700028
E-mail: info@saralux.hu