Prev Next

Sok szeretettel várunk benneteket Nyárligeten!

Ha olyan helyet kerestek, ahol a család apraja-nagyja sőt még a nagymama, nagypapa is jól érzi magát, akkor jó helyen jártok.

Vendégházunk csendes, békés, nyugodt környezetben található, de karnyújtásnyira fekszik sok-sok izgalmas programot kínáló helytől.

Apartmanjaink modern berendezése biztosítja a kényelmet az egész család számára, hatalmas udvarunkon pedig élvezhetik a gyerekek a kert minden lehetőségét.

Érkezéskor már előre összeállított programcsomaggal várunk benneteket, hogy alaposan megismerhessétek a Fertő-táj minden zegét-zugát.

Vendégházunk Fertődtől 5 km-re található Nyárligeten a Fertő-tavat megkerülő kerékpárút mellett az osztrák határátkelőtől 2 km-re.

 

 

Partnereink

Booking logo
Bababarát logo
Szállás hu logo
Szállás hu logo


 

Megyeri KrisztaMagunkról

Kétgyemekes anyukaként bőven volt jó és rossz tapasztalatom, hogy milyen legyen egy kisgyermekes családok számára kialakított szálláshely.

Vendégházunk kialakításánál már a kezdetektől a legfontosabb szempont volt, hogy ezeknek az ígényeknek megfeleljünk.

Mind a belső, mind a külső részek, a teraszok az udvar kialakításánál, az a kép lebegett a szemünk előtt, hogy amíg a gyerekek vidáman játszanak az udvaron vagy a játszószobában, addig a szülők nyugodtan pihennek, kikapcsolódnak.

De a jó nyaraláshoz elengedhetetlen a jó programok széles választéka. Különösen nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a hozzánk érkező vendéget megfelelően összeállított program csomagokkal várjuk.

Ebben segítségemre van az a sok tapasztalat amit előző munkám során szereztem. Majdnem tíz évet dolgoztam tanítóként, így szoros kapcsolatban álltam a kisgyermekekkel és családjukkal.

Az évek során számos kirándulást és táborozást szerveztem, ahol figyelembe kellett vennem ennek a korosztálynak az ígényeit.

Ezen tapasztalatok és vendégeink visszajelzései alapján igyekszünk vendégházunkat továbbra is ezirányba fejleszteni.

 

Sok szeretettel várlak benneteket vendégházunkban!

Horváthné Megyeri Krisztina

Sára-Lux Apartman

 

 

Kérj ajánlatot még ma!