Gyerekbarát apartmant szeretnétek bérelni?

gyerekbarat apartman saralux

Családdal nyaralni sosem egyszerű, hiszen a gyerekek a legtöbb helyen nem érzik magukat felhőtlenül, unatkoznak, ráadásul a többi vendéget is zavarhatják, amiből csak problémák születnek. Ha viszont gyerekbarát apartmanunkat választjátok, az egész család jól fogja érezni magát, a gyerekek kiválóan fognak szórakozni, és a problémákkal sem kell számolnotok.

A nyár még messze van ugyan, de a tavasz is kiváló arra, hogy eltöltsetek egy hosszú hétvégét a családdal, valahol távol az otthontól. A környezetváltozás a gyerekeknek is jót tesz, megismerhetnek új tájakat, megismerkedhetnek a környék látványosságaival, és akár új barátságokat is köthetnek, Ti pedig kipihenhetitek magatokat és feltöltődhettek gyerekbarát apartmanunkban, távol a város zajától.

Amennyiben szeretnétek gyerekbarát apartmanunkban megszállni a családdal együtt, vegyétek fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és foglaljatok időpontot!

Foglalj már most szabad apartmant tavaszra Fertő tavi szállásunkra!

saralux.hu.0131

A tavaszi programok tervezgetéséhez sosincs túl korán, különösen, ha a szállás lefoglalásáról van szó. Egy belföldi utazáshoz is gyorsan betelnek a szabad helyek, különösen, ha olyan népszerű helyszínen található, mint a Fertő tó környéke.

Fertő tavi szállások között apartmanunk kedvelt alternatíva. Köszönhető ez a bababarát apartmanoknak és annak, hogy Fertő tavi szállásunk ideális elhelyezkedéssel bír. Az apartmanoktól nem messze kezdődik a bicikliút, ami jó kiindulópont a környéken tett kirándulásokhoz. Maga a Fertő tavi szállásunk is tökéletes helyszíne a kikapcsolódásnak otthonos, barátságos épületével, amikhez zöld kert is tartozik, különböző szabadidős programlehetőségekkel.

Ha most foglalsz a tavaszi időszakra (04.01.-06.13.), akkor kétféle kedvezmény közül is választhatsz:

  1. 15% kedvezmény minden 2 éjszakánál hosszabb foglalásra

VAGY

  1. + 1 éjszaka minden 2 éjszakánál hosszabb foglalás esetén

Nincs más dolgod, csak az ajánlatkérésnél írd be az üzenet/megjegyzés rovatba a következőt, és már Tiéd is a kedvezmény:

Tavasz 15% vagy Tavasz +1 éj

Töltsd a tavaszt Nyárligeten és környékén, fedezd fel a Fertő tavat és annak csodás látnivalóit! Ha nem szeretnél lemaradni, érdemes már most lefoglalni a kiválasztott apartmant! A megadott elérhetőségein egyikén érdeklődj a részletekről!

Bababarát apartmant kerestek?

saralux.hu.2020januar

Nehezen találtok olyan helyet, ahol gyermekeitek nyugodt, biztonságos környezetben és gyermekek számára megfelelően kialakított helyen játszhatnak, amíg Ti pihentek? Babával nyaralni komoly kihívás, mivel a legtöbb szálloda nincs felkészülve rájuk, a bababarát apartman megtalálása azonban nem lehetetlen.

Ha ezt a blogbejegyzést olvassátok, akkor már nem is kell tovább keresgélnetek, hiszen megtaláltátok bababarát apartmanunkat, ahol nem csak Ti, hanem az egész család is jól érezheti magát! Nálunk a gyakran változékony időjárás sem jelenthet gondot, hiszen a környéken számos látnivaló akad, rossz idő esetén pedig a játszószoba nyújt a kicsiknek tökéletes kikapcsolódást, ahol biztonságban tudhatjátok őket, miközben pihentek. Bennünk garantáltan nem fogtok csalódni!

Ha gyermeitekkel együtt szeretnétek pihenni, válasszátok bababarát apartmanunkat! Amennyiben kérdésetek lenne, vagy időpontot szeretnétek foglalni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Kérj ajánlatot még ma!

Telefon:20/775-6822, 99/700-028
E-mail:info@saralux.hu
Elérhetőségek