Családbarát vendégház VS szálloda 2.rész

Sign up for our mailing list

 

Családbarát Vendégház VS Szálloda

5+5 összehasonlítási szempont 2. rész

Folytassuk akkor a további szempontok szerinti összehasonlítással, hogy könnyebb legyen a döntés

6. kert, udvar, játszótér használata

-A Családbarát Vendégházakhoz szép, tágas saját udvar tartozik. Az üdülés során az udvar, játszótér esetleg medence csak a tiétek, így nem kell senkivel sem közösködni.

-A szállodákban a sok vendég miatt a közös helységek, a kert, az udvar többnyire zsúfolt. A játszótereken is sok-sok gyerkőc játszik egyszerre. Itt a nyitottabb, barátkozóbb gyerekek könnyen találnak maguknak játszótársat.boldog család kép 4

7. szezonalitás

-A Családbarát Vendégházak inkább szezonálisan működnek, igazán jó időben lehet kihasználni minden előnyüket

-A szállodákban minden évszakban ugyan az a programkínálat várja a vendégeket

8. személyes kapcsolattartás:

-A Családbarát Vendégházakban pozitív élmény lehet a vendéglátóval, tulajdonossal való közvetlenebb, személyesebb kapcsolattartás. Emiatt sokkal jobban oda tudnak figyelni a vendégek igényeire

-A szállodákban a vendégek nagy száma miatt kissé személytelenebb a kapcsolattartás

9. visszajáró vendégként

-Egy Családbarát Vendégházban a visszajáró vendégeket kedves ismerősként, szinte barátként fogadják. Ez az élmény hozzájárul, hogy a család még otthonosabban érezze magát a szálláson

-Egy szállodában nem biztos, hogy emlékezni fognak rá, hogy már jártatok az adott helyen

10. utolsó szempont a” piszkos anyagiak”:

-A Családbarát Vendégházak anyagilak mindig kedvezőbb lehetőséget nyújtanak, hiszen az önellátás miatt mindig lényegesen jobban alakul az ár. Cserébe a megspórolt különbözetet fel lehet használni sok-sok érdekes program, kirándulás lebonyolításához

-A szállodákban a magasabb színvonalú kiszolgálás, az étkezés miatt mindig magasabb árral számolhatunk. Az előre kifizetett szolgáltatások arra sarkalják a családokat, hogy inkább a szállodában töltsék el az időt és így esetleg lemaradnak a környék érdekes látnivalóiról.

Bízom benne, hogy az itt felsorolt szempontok alapján minden családnak sikerül kiválasztania a számára legmegfelelőbb, legkényelmesebb szállást.

Jó nézelődést mindenkinek!

Családbarát Vendégház VS Szálloda

vendégház szálloda

5+5 összehasonlítási szempont 1.rész

Biztosan bennetek is felmerült már a kérdés, hogy üdüléskor családbarát vendégházra vagy inkább családbarát szállodára essen a választás.

Nézzünk most néhány érvet és ellenérvet, hogy könnyebb legyen a döntés:

Mitől lesz bababarát egy szállás?

bababarat szallas saralux

Egy bababarát szállásnak lényegesen több követelményt kell teljesítenie, mint hagyományosabb társainak, hiszen a csecsemők szükségletei egész mások, mint az idősebb gyerekeké.

A babákat pelenkázni kell – ez egy olyan evidencia, amivel mindenki tisztában van. Az ehhez szükséges kellékek, illetve az etetőszék, vagy a baba-fürdőkád mind részei annak a szolgáltatáscsomagnak, amelynek megléte után egy vendéglátóhely kiérdemelheti a bababarát szállás jelzőt. Nálunk azonban a „kötelezőkön” felül is akad néhány szolgáltatás, ami megkönnyíti a kisgyermekes családok pihenését, így például saját játszóterünk van, az orrszívóhoz porszívót is biztosítunk, és természetesen az egyéni kívánságokat is igyekszünk teljesíteni, hogy Ti jobban érezzétek magatokat nálunk.

Amennyiben szeretnétek kipihenni a hétköznapok fáradalmait, válasszátok bababarát szállásunkat a Fertő tó mellett! Ha kérdésetek lenne, vagy időpontot szeretnétek foglalni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Gyerekbarát apartmant szeretnétek bérelni?

gyerekbarat apartman saralux

Családdal nyaralni sosem egyszerű, hiszen a gyerekek a legtöbb helyen nem érzik magukat felhőtlenül, unatkoznak, ráadásul a többi vendéget is zavarhatják, amiből csak problémák születnek. Ha viszont gyerekbarát apartmanunkat választjátok, az egész család jól fogja érezni magát, a gyerekek kiválóan fognak szórakozni, és a problémákkal sem kell számolnotok.

A nyár még messze van ugyan, de a tavasz is kiváló arra, hogy eltöltsetek egy hosszú hétvégét a családdal, valahol távol az otthontól. A környezetváltozás a gyerekeknek is jót tesz, megismerhetnek új tájakat, megismerkedhetnek a környék látványosságaival, és akár új barátságokat is köthetnek, Ti pedig kipihenhetitek magatokat és feltöltődhettek gyerekbarát apartmanunkban, távol a város zajától.

Amennyiben szeretnétek gyerekbarát apartmanunkban megszállni a családdal együtt, vegyétek fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és foglaljatok időpontot!

Foglalj már most szabad apartmant tavaszra Fertő tavi szállásunkra!

saralux.hu.0131

A tavaszi programok tervezgetéséhez sosincs túl korán, különösen, ha a szállás lefoglalásáról van szó. Egy belföldi utazáshoz is gyorsan betelnek a szabad helyek, különösen, ha olyan népszerű helyszínen található, mint a Fertő tó környéke.

Fertő tavi szállások között apartmanunk kedvelt alternatíva. Köszönhető ez a bababarát apartmanoknak és annak, hogy Fertő tavi szállásunk ideális elhelyezkedéssel bír. Az apartmanoktól nem messze kezdődik a bicikliút, ami jó kiindulópont a környéken tett kirándulásokhoz. Maga a Fertő tavi szállásunk is tökéletes helyszíne a kikapcsolódásnak otthonos, barátságos épületével, amikhez zöld kert is tartozik, különböző szabadidős programlehetőségekkel.

Ha most foglalsz a tavaszi időszakra (04.01.-06.13.), akkor kétféle kedvezmény közül is választhatsz:

  1. 15% kedvezmény minden 2 éjszakánál hosszabb foglalásra

VAGY

  1. + 1 éjszaka minden 2 éjszakánál hosszabb foglalás esetén

Nincs más dolgod, csak az ajánlatkérésnél írd be az üzenet/megjegyzés rovatba a következőt, és már Tiéd is a kedvezmény:

Tavasz 15% vagy Tavasz +1 éj

Töltsd a tavaszt Nyárligeten és környékén, fedezd fel a Fertő tavat és annak csodás látnivalóit! Ha nem szeretnél lemaradni, érdemes már most lefoglalni a kiválasztott apartmant! A megadott elérhetőségein egyikén érdeklődj a részletekről!

Bababarát apartmant kerestek?

babbarát apartman

Nehezen találtok olyan helyet, ahol gyermekeitek nyugodt, biztonságos környezetben és gyermekek számára megfelelően kialakított helyen játszhatnak, amíg Ti pihentek? Babával nyaralni komoly kihívás, mivel a legtöbb szálloda nincs felkészülve rájuk, a bababarát apartman megtalálása azonban nem lehetetlen.

Ha ezt a blogbejegyzést olvassátok, akkor már nem is kell tovább keresgélnetek, hiszen megtaláltátok bababarát apartmanunkat, ahol nem csak Ti, hanem az egész család is jól érezheti magát! Nálunk a gyakran változékony időjárás sem jelenthet gondot, hiszen a környéken számos látnivaló akad, rossz idő esetén pedig a játszószoba nyújt a kicsiknek tökéletes kikapcsolódást, ahol biztonságban tudhatjátok őket, miközben pihentek. Bennünk garantáltan nem fogtok csalódni!

Ha gyermeitekkel együtt szeretnétek pihenni, válasszátok bababarát apartmanunkat! Amennyiben kérdésetek lenne, vagy időpontot szeretnétek foglalni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Kérj ajánlatot még ma!